Kılıçdaroğlu’na ve annesine hakaret eden doktor kovuldu

Medical Park Hastaneler Grubu sosyal medyadan mezhepçi ve cinsiyetçi hakaretlerde bulunan Mahmut Arslan’ın işine son verildiğini duyurdu

Sosyal medyadan CHP lideri ve annesine mezhepçi ve cinsiyetçi hakaretlerde bulunan Doktor Mahmut Arslan çalıştığı hastaneden kovuldu 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişimine destek veren doktor çalıştığı hastaneden kovuldu.

Trabzon’da Medikal Park Hastanesi’nde görev yapan Doktor Mahmut Arslan sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu ve hayatını kaybetmiş annesi hakkında mezhepçi ve cinsiyetçi hakaretlerde bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CHP’nin suç duyurusunda bulunması ve çalıştığı hastanenin uyarısı üzerine çark etti. Daha önceki paylaşımını silen Mahmut Arslan linç girişimini provokasyon olarak niteledi ve “Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı önce hep haklı gibi görsek de esasında ne kadar yanlış ve haksız olduğu aşikardır. Her türlü şiddet eylemini kınıyorum” ifadelerini kullandı.
 


İşinden kovuldu

Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Mahmut Arslan’ın işine son verildiğini açıkladı.

Usta, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Grubumuzda çalışan bir kişinin sosyal medya paylaşımıyla ilgili şimdi bilgi sahibi oldum. Kişisel bir paylaşım olmakla beraber inceleme talimatı verdim. Medical Park her türlü ırkçı/mezhepsel söylemin şiddetle karşısındadır. İnceleme sonucu gerekli aksiyon alınacaktır” dedi.


Muharrem Usta bir sonraki mesajında da Mahmut Arslan’ın işine son verildiğini açıkladı.
 

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU