The Walking Dead'in yaratıcısı: Dizinin biteceğini bilmek çok ağır geliyor

Yazar Gimple, geçen süreye rağmen dizinin bitiş kararının hala etkisinde olduğunu söyledi

The Walking Dead evreninin, 2021'de her bölümün başka karaktere odaklandığı bir antoloji dizisi çıkacak (AMC)

The Walking Dead’in (TWD) bitirilme kararının geçen ay verilmesine rağmen yaratıcı Scott Gimple, bunun hala inanması güç olduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

TWD, 2022 yılında 11. sezonuyla ekranlara veda edecek. Aynı zamanda TWD spin-off'u (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n.) World Beyond'un senaristi olan Gimple, dizinin yayımlandığı kanal AMC’yle yakın zamanda yapılan görüşmelerin ardından kendisine dizinin bitirilmesi kararının iletildiğini söyledi.

Metro’nun haberine göre, Gimple, geçen süreye rağmen bu bitişin kendisine hala "epey ağır" geldiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

(TWD'nin program direktörü) Angela Kang ve ben düşünüyorduk... Bilmiyorum. Yani, önümüzdeki bunca Walking Dead yapımına rağmen bu hala zor geliyor.

Bilmiyorum. Hala inanılmaz derecede ağır.

TWD’nin bitişinin kendisine, Uzay Yolu: Yeni Nesil'le (Star Trek: The Next Generation) Lost’un bittiği zamanları ve o dönem hissettiklerini hatırlattığını belirten Gimple, şöyle konuştu:

11 yıl geçmiş gibi gelmiyor.

Diziyle ilgilenirken hiçbir zaman hepsini gerçekten takdir edemediğimi düşünüyorum.

Her şey çok hızlı geçip gitti. Böyle hissediyorum. Her şey çok çok hızlı geçti.

Dizinin son sezonu genişletilmiş bir versiyon olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Ayrıca planlarda, Carol’ı (Melissa McBride) ve Daryl’i (Norman Reedus) konu alan bir spin-off ve Rick Grimes (Andrew Lincoln) filmleri bulunuyor.

 

Independent Türkçe, Metro

DAHA FAZLA HABER OKU