Giorgio Chiellini: Cristiano Ronaldo ile konuştum durumunun iyi olduğunu ve güneşlendiğini söyledi

Juventus'un tecrübeli futbolcusu Giorgio Chiellini, koronavirüse yakalanan Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu belirterek, "Durumunun iyi olduğunu ve güneşlendiğini söyledi" dedi

Kovid-19 testi pozitif çıkan Ronaldo, karantinaya girdi / Fotoğraf: Reuters

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'un kaptanı Giorgio Chiellini, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Cristiano Ronaldo’nun sağlığının tamamen yerinde olduğunu söyledi.

İtalya’nın Hollanda ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması öncesi açıklamalarda bulunan Chiellini, şu ifadeleri kullandı:

Cristiano ile konuştum. Güneşleniyordu. Çok iyi durumda. Hazır olduğu zaman aramıza dönecek. Elbette keyif kaçıran bir durum ama endişelenmiyoruz. Önümüzdeki ayların zor geçeceğini biliyoruz. Ancak futbolun iyiliği için oynamaya devam edeceğiz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Futbolun devam etmesi gerekiyor"

Salgının futbola büyük zarar verdiğini söyleyen tecrübeli futbolcu, futbolun çok büyük bir endüstri olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

Ekonomik nedenlerden ötürü devam etmesi gerekiyor. Sosyal nedenler de var.  Gelecek dönemde önlemler kapsamında yine bazı yasaklamalar olabilir. Ancak biz risk alıp görevimizi yapmaya hazırız.

Portekiz Futbol Federasyonu, yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ancak semptom göstermediğini açıklamıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU