Yeni Şafak yazarı: Kılıçdaroğlu’na demans teşhisi konulmuş olabilir mi?

“Tüm bu algılayamama, hatırlayamama örnekleri; Kemal Bey’in demans başlangıcı yaşadığını düşündürtüyor”

Fotoğraf: YouTube

Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na demans teşhisi konulmuş olabileceğini iddia etti.

Korkmaz, bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu’nun son günlerde verdiği bazı demeçlerin demans işareti olabileceğini savundu:

Geçenlerde kahvehaneler için önerdiği “Yeni Deste” projesinde ısrarlı olduğunu gösterirken, masrafa dikkat çekenlere “Her elde demedim, her oyunda dedim!” diyerek akla ziyan bir cevap verdi. Son vukuatı ise kuşkuları iyice zıplattı: Gazetecinin “Kapalı Maraş’ın açılması konusunda bir değerlendirmeniz olacak mı?” sualini bir türlü algılayamadı. Önce sustu. Sonra, “Pardon” dedi… Araya “Necefli ibrik” falan girdiler. “Kıbrıs” suflesi geldi de, nihayet intikal edebildi. Kemal Bey cenahında ışıklar “son anda” yanıverdi: Aksi halde, “Kıbrıs’ta yahut Maraş’ta ne işimiz var?” falan da diyebilirdi, mesela! Son yıllarda, işbu itiraz klişesiyle bozuk çalmayı adet edindi ya…

“Tüm bu algılayamama, hatırlayamama örnekleri; Kemal Bey’in demans (bunama) başlangıcı yaşadığını düşündürtüyor” iddiasını dile getiren Korkmaz, şunları yazdı:

CHP Genel Başkanına -bir süre evvel hatta birkaç sene önce gittiği doktorlar, “demans” teşhisi koymuş olabilirler mi, acaba? Dikkat: “Gizli” tutuluyor olsa da… Kılıçdaroğlu’nun “alarm verme” aralığı gittikçe kısalıyor!

 

Yeni Şafak, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU