Galatasaray Kulübü, Mustafa Cengiz'in "İki kişiye eksik ödedik" dediği oyuncuların maaşlarını yatırdı

Sarı-kırmızılı kulüp, maaşında indirim yapmadığı için ödeme yapılmayan oyuncularının yüzde 15'lik indirime gittiğini ve paralarının yatırıldığını duyurdu

Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulübü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tüm futbolcuların alacaklarının yüzde 15 indirimli şekilde ödendiğini bildirdi. 

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz, futbolcularımızın alacaklarını Kovid-19 pandemisinin getirdiği mücbir sebeplerden ötürü, karşılıklı mutabakat sonucunda yüzde 15 indirimli şekilde ödemiştir. Maaşında yüzde 15 oranında indirim yapılmasını kabul etmeyen futbolcuların ödemeleri de bu indirim uygulanarak yapılmıştır.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mustafa Cengiz açıklamıştı

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün 115. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kurucuları Ali Sami Yen'in kabrindeki anma töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ekim ayı haricindeki tüm maaşları ödediklerini buna karşılık 2 kişiye eksik maaş verdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullanmıştı:

İki kişiye eksik ödedik, onların ne halt yediğini anlatacağım. Bir tane daha var, o bizde değil şu an. Bunlar yüzde 15'i kabul etmedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU