Rami Malek Bond 25’in ‘kötü adamı’ olacağını doğruladı

Freddie Mercury'i canlandırarak Oscar ödülü kazanan oyuncu, “25. macerada Bond’un işi hiç kolay olmayacak; buna eminim” dedi

Fotoğraf: The Independent

Rami Malek, yeni James Bond filminin oyuncu kadrosunda yer aldığını doğruladı. Malek, Daniel Craig’in canlandırdığı 007 James Bond karakterine meydan okuyan son kötü adam olacak.

Aylar süren spekülasyonlardan sonra, James Bond film serisinin resmi Twitter hesabından yapılan canlı yayın duyurusunda, yeni filmin Malek’in de yer aldığı oyuncu kadrosu açıklandı.

Filmin Jamaika’da yapılan lansmanına katılmayan Oscar ödüllü oyuncu da, hayranlarıyla paylaştığı videoda söz konusu filmde yer almaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Malek, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Şu an New York’ta sıkışmış durumdayım ama çok yakında ekibe katılacağım. 25. macerada Bond’un işi hiç kolay olmayacak; buna eminim. Sizleri görmek için de sabırsızlanıyorum.”

Yapılan duyuruda, yeni filmin tam adından bahsedilmezken, oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Jeffrey Wright ve Léa Seydoux gibi ünlü isimlerin de bulunacağı belirtildi.

Yönetmen koltuğunda Cary Fukunaga’nın oturduğu filmin yapımcısı Barbara Broccoli, çekimlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Bond, filmin başında aktif olarak görevde değil. Jamaika’da eğleniyor. Bu bölgenin Bond’un manevi yuvası olduğunu düşünüyoruz. Onun için burada olağanüstü bir ev hazırladık.”

James Bond kitaplarının yazarı Ian Fleming’in seriyi Jamaika’daki evinde yazdığı biliniyor.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağla Üren

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU