Hugh Jackman'ın eşi, aktörün gey olduğu söylentilerine cevap verdi

Furness, "Bu tıpkı Elton John'a 'heteroseksüel' olduğunu söylemek gibi" dedi

Kısa süre önce Jackman, Mark Ruffalo'ya meydan okuyarak Wolverine karakterinin Hulk'tan daha güçlü olduğunu söylemişti (AFP)

Hugh Jackman'ın eşi, X-Men yıldızının eşcinsel olduğu yönündeki söylentilere değinerek bunların "uydurma" ve "kötü niyetli" olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Anh's Brush with Fame" adlı röportaj programına katılan Avustralyalı aktrist Deborra-Lee Furness, kocasının cinselliğine yönelik uzun süredir var olan spekülasyonlara karşı açıklamalarda bulundu.

Furness espri yaparak, "(Hugh) çok uzun yıllardır eşcinsel. Ben de eşcinseldim. Shame filminde oynadığım zaman var ya? Eşcinseldim. Evlendiğimde şok oldular" ifadelerini kullandı.

Furness şunları ekledi:

Bu çok yanlış. Bu tıpkı birinin Elton John'a 'heteroseksüel' olduğunu söylemesi gibi. Eminim sinirlenirdi.

1995'te Avustralya televizyon dizisi Corelli'nin setinde tanışan çift, bir yıl içinde evlenmişti. Çiftin iki çocuğu var.

İlk karşılaşmalarından bahseden oyuncu, "Harika bir bağ kurduk. Bu her neyse, ruh eşimle tanışmış gibi hissettiğim için... bunu yaşadığım için kutsanmış hissediyordum" dedi.

Jackman'ın cinselliğine yönelik söylentilere değinmesinin yanı sıra 64 yaşındaki aktris, insanların Wolverine'in yıldızıyla beraberliği nedeniyle kendisini "şanslı" diye nitelemesini "kaba" bulduğunu belirtti.

Şanslı mı? Sanki çekiliş kazanmışım gibi. İnsanlar bunu söylemenin aslında kabalık olduğunun farkında değil.

Yani evet... onun çekici bir erkek olarak görülmesinden ötürü. Ama işte gösteri dünyası ve Hollywood ve Hugh Jackman markası böyle.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU