Tanrı Dağları'nda "uluyan" MHP'li Enginyurt'tan açıklama: Kültür bakanımız bana plaket vermeli

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, üst üste iki kez uluduğu görüntülere gelen tepkiler üzerine "Bozkurtla iti karıştıranlar çok rahatsız olmuşlar" dedi

Kazakistan'daki Tanrı Dağları'nda bozkurt gibi uluyan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,  sosyal medya hesabından paylaştığı o görüntülere gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türk Filmleri Haftasında konuşan MHP'li vekil, şunları söyledi:

Buradaki sayın bakanımız bu akşam bana plaket vermesi gerekiyor. Çünkü iki günden bu tarafa Bişkek bütün dünya tarafından duyuldu. Çünkü dün akşam Tanrı Dağı'nda bozkurt gibi uludum. Bunu bütün televizyonlar haber yaptı. Benim zaten çocukluğumdan bu tarafa iki hayalim vardı. Biri Tanrı Dağı'nda bozkurt gibi ulumaktı. Dün onu gerçekleştirdim. Türkiye'de birileri çok rahatsız olmuş. Özellikle bizi sevmeyenler çok rahatsız olmuşlar. Bozkurtla iti karıştıranlar çok rahatsız olmuşlar. Ben bozkurt olmaktan gurur duyuyorum. Hepinize saygı duyuyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU