Game of Thrones’un 2. bölümü hayranları meraklandırdı: Arya Stark kaç yaşında?

**Game of Thrones’un 8. sezon 2. bölümüne dair 'spoiler' içerir**

Game of Thrones’ta 8. sezonun yayımlanan son bölümünde herkesin aklında beliren bir soru vardı: Arya Stark kaç yaşında?

Yeni sezonun 2. bölümünde Maisie Williams’ın canlandırdığı Arya Stark ilk kez bir seks sahnesinde yer aldı.

Gece Kralı’na karşı savaşırken “muhtemelen ölmeden önce bunun nasıl bir duygu olduğunu bilmek istediğini” söyleyen Arya, ilk cinsel deneyimini Gendry’yle yaşadı.

Ancak bu sahnenin ardından izleyiciler sosyal medyada Arya’nın yaşını sorgulamaya başladı. Bölümün ardından bir kullanıcı herkesin hararetle Arya’nın yaşını bulmaya çalıştığını belirtirken, bir diğer kullanıcı ise Arya’nın reşit olduğunu umduğunu ifade etti.

HBO bu konunun gündeme geleceğini önceden tahmin etmiş olmalı ki, bölümün yayımlanmasından önce Twitter hesabında Arya’nın 18 yaşında olduğuna işaret eden bir paylaşım yaptı.

Öte yandan Entertainment Weekly’e konuşan Maisie Williams, senaryonun Arya Stark için seks sahnesi içerdiğini dizide Sansa Stark’ı canlandıran rol arkadaşı Sophie Turner’dan öğrendiğini ve ilk başta bunun bir şaka olduğunu düşündüğünü söyledi. Williams sahnenin ne kadar çıplaklık içereceği konusunda özgür bırakıldığını belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sahnenin karakteri için ne ifade ettiğini anlatan Williams, “Bu uzak durduğu bir şey, bağ kurduğunu hiç görmediğimiz bir duygu” dedi. Bu anın, Arya’nın asla kabullenmediği ölümü kabullendiği an olabileceğini belirten Williams, “Arya’nın biraz daha insani olduğunu, insanların korktuğu şeyler hakkında daha normal konuştuğunu görmek ilginç” ifadelerini kullandı.    

Bölümün yayımlanmasının ardından bazı izleyiciler ise, dizi yayımlanmaya başladığında 11 yaşında olan Williams’ın onu çocukluğundan bu yana tanıyan ekibin önünde soyunmak zorunda kalması nedeniyle rahatsızlıklarını dile getirdi.  

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/game-of-thrones

 

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU