Real Madrid'in kaptanı Ramos, İspanya futbolu için Messi'nin Barcelona'da kalmasından yana

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, Barcelona'dan ayrılma kararı alan Lionel Messi'nin İspanya futbolu için takımda kalmasını istediğini söyledi

Sergio Ramos ile Lionel Messi, El Clasico'da birçok kez karşı karşıya geldi / Fotoğraf: Reuters

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, İspanya Milli Takımı'nın Uluslar Ligi'nde Almanya ile oynayacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Lionel Messi hakkında konuştu.

Messi'nin La Liga'nın değerini arttırdığını dile getiren Ramos, şu ifadeleri kullandı:

Lionel Messi; La Liga'yı, Barcelona'yı ve El Clasico maçlarını daha iyi bir hale getiriyordu. Bu durum bizi endişelendirmiyor. Messi'nin kendi geleceği ile ilgili karar verme hakkını kazandığını düşünüyorum. Her zaman en iyisine karşı mücadele etmek istediğimiz için; aynı zamanda İspanyol futbolu için Messi'nin kalmasını isteriz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son görüşmeden net bir sonuç çıkmadı

Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılma talebiyle ilgili yapılan ilk toplantıdan anlaşma çıkmadı.

Görüşmede başkan Bartomeu'nun, Messi'nin ayrılma talebini kabul etmediklerini ve 33 yaşındaki Arjantinli futbolcuya iki yıllık yeni sözleşme önerilerini yinelediği ileri sürüldü.

Barcelonalı yöneticilerin, Messi'nin sadece 700 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemesi halinde ayrılabileceğinde ısrarcı olmaları üzerine toplantının herhangi bir anlaşma sağlanmadan sona erdiği kaydedildi. 

Katalan kulübünün altyapısından yetişen ve 20 yıldır bu formayı giyen Messi'nin sözleşmesi, 30 Haziran 2021'de sona eriyor.

Barcelona'da yıllık kazancı 100 milyon euro olan Messi'nin, İngiltere'nin Manchester City kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu ileri sürülüyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU