The Big Bang Theory'nin Amy'si Leonard ve Penny'nin düğün sahnesinde gözden kaçan detayları anlattı

Penny ve Leonard'ın hayatlarını birleştirdiği sahneye dair Amy’yi canlandıran Mayim Bialik ilginç detaylar paylaştı

Sheldon'ı canlandıran Jim Parsons, kısa süre önce diziden neden ayrıldığını açıklamıştı (CBS)

The Big Bang Theory'de Amy karakterini canlandıran Mayim Bialik, sevilen karakterler Leonard ve Penny'nin evlendiği sahneye dair bir dizi detay paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin pek çok hayranı açısından unutulmaz kategorisinde yer alan sahnede Jim Parsons'ın canlandırdığı Sheldon bir konuşma yapmış ve Amy de arp çalmıştı. Ancak Bialik çifte müzikle eşlik etme bölümünün tam olarak göründüğü gibi olmadığını söyledi.

CBS'te yayımlanan dizi boyunca Amy, arp çalma becerileriyle tanınmıştı. İster "Everybody Hurts” şarkısını çalsın ister "Dead or Alive” şarkısını söylesin Amy'nin farklı biçimlerde arp çalarak ekranlara yansımıştı.

Express'in haberine göre her ne kadar karakteri için arp çalmayı öğrendiğini belirtse de Bialik, evlenme sahnesinde arp çalmadığını söyledi. 

İnternette diziye dair en çok sorulan, "Mayim Bialik gerçekten arp çalabiliyor mu?” sorusunu yanıtlayan oyuncu şu ifadeleri kullandı:

The Big Bang Theory için arp çalmayı öğrendim. Piyano, bas gitar ve trompet çalıyorum. Basitçe nasıl arp çalabileceğimi öğrendim. Leonard ve Penny'nin evlendiği sahnedeyse arp çalan kişi ben değildim. Ayrıntılı ve süslü bir şey istediler. Ve ben yeteri kadar iyi çalmıyordum. REM'in Everybody Hurts şarkısını çalabilecek kadar biliyordum.

Bialik'in arp çalması dışında da hayranlarının merak ettiği sorulara cevap verdi. Hayranların bir kısmı oyuncuların hala arkadaş olup olmadığını merak ediyor. Bialik, Penny'i canlandıran Kaley Cuoco'ya dair şunları söyledi:

9 yıl boyunca birlikte çalıştık, onun düğününe gittim ve birlikte birçok şey kutladık. Arkadaş olduğumuzu söyleyebilirim.

Bialik, kısa süre önce yeni Netflix filminden görüntüler yayımlanan Parsons'a dair de, onu ve ailesini iyi tanıdığını ve arkadaş olduklarını söyledi. 

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU