Koeman-Messi görüşmesindeki "Kimseye serbestlik yok" sözü ayrılığı getirdi

Barcelona'da Lionel Messi'nin takımdan ayrılma kararı almasında teknik direktör Koeman ile yaptığı görüşmede "Kimseye serbestlik yok" sözünün etkili olduğu ileri sürüldü

Lionel Messi - Ronald Koeman / Fotoğraf: Reuters

Spor dünyası, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Barcelona'dan ayrılma kararı alan Lionel Messi'yi konuşurken, İspanyol ve Arjantin medyası teknik direktör Ronald Koeman'ı işaret etti.

Profesyonel futbolculuk kariyerinin tamamını Barcelona'da geçiren Lionel Messi, ayrılmak istediğini kulübe yazılı olarak iletmiş, KAtalan ekibi de Arjantinli oyuncunun konuyla ilgili kulübe yazı gönderdiğini doğrulamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayrılık kararında Barcelona'nın, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 8-2 yenilmesinin etken olduğu kaydedilirken farklı bir iddia ortaya atıldı.

İspanyol ve Arjantin medyasında yer alan haberlere göre Lionel Messi'nin yeni teknik direktör Ronald Koeman ile görüşmesinin ardından ayrılık kararı verdiği ileri sürüldü.

İspanya'da As gazetesi, Arjantin'de ise Ole gazetesi, Koeman'ın Messi ile görüşmesinde "Kimseye serbestlik yok" demesinin ardından yıldız oyuncunun kulüp ile bağını koparma kararı aldığını yazdılar.

Altyapısında yetiştiği Barcelona'dan ayrılma kararı alan Arjantinli yıldızın ismi Manchester City, Paris Saint-Germain, Manchester United ve Inter gibi takımlarla anılıyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU