Kit Harington'dan Game of Thrones’un son bölümünü eleştirenlere küfürlü tepki

Aktör dizi için verilen emeğe dikkat çekti

Kit Harington dizide Jon Snow rolünde / Fotoğraf: HBO

Game of Thrones’da Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington, dizinin 8. sezonunun açılış bölümü hakkında olumsuz yorum yapanlar için “gitsinler kendilerini s******” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Esquire’a konuşan oyuncu diziye ilişkin epey alıngan ve savunmacı olduğunu kabul etti ancak verilen emeğe vurgu yaptı. Bu sezon hakkında düşünülenlerin önemli olmadığını söyleyen Harington sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eleştirmenler hakkında acımasız olmak istemiyorum ama bu sezon hakkında yazmak için yarım saat harcayan ve olumsuz yargıda bulunan eleştirmenlerin gidip kendilerini s******  gerektiğini düşünüyorum."

Dizi için ne kadar emek harcandığına dikkat çeken Harington şunları söyledi:

“Herkesin diziye ne kadar değer verdiğini biliyorum. İnsanların üzerinde ne kadar baskı olduğunu biliyorum. İnsanların çalışarak uykusuz kaç gece geçirdiğini biliyorum. Diziyi izleyenler hayal kırıklığına uğradıysa hiç s***** değil. Çünkü tüm ekip yapabileceğinin en iyisini yaptı.”

Harington açıklamaları, kendisinin ve diğer oyuncuların dizinin son sezonunu çekerken “duygusal veya yaratıcı” bir baskı hissedip hissetmediğinin sorulmasının ardından geldi.

Dizinin 8. sezonun ilk bölümü 14 Nisan Pazar günü yayınlandı. The Independent eleştirmeni Ed Cumming, ilk bölümden etkilenmediğini şöyle ifade emişti:

“Hiçbir şey bu kadar yükselmiş beklentileri muhtemelen karşılayamazdı. 8. sezonun ilk bölümü de haliyle bunu başaramıyor. Sezonun ilk bölümünde çok önemli bir şey yoktu.”

Cumming, Harington’ın bölümdeki performansı hakkında ise bir oyuncu olarak eksikliklerinin çok net görüldüğünü yazmıştı.

 


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/game-of-thrones

Independent Türkçe için çeviren: Nezir Sümerkan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU