Lionel Messi'nin takımdan ayrılma kararını yönetime ilettiği iddia edildi

Lionel Messi'nin sözleşmesinin sona ereceği 2021’i beklemeden takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdiği ileri sürüldü

Lionel Messi / Fotoğraf: Reuters

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Barcelona forması giyen Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağı iddia edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 8-2 mağlup olarak tarihinin en ağır yenilgisini alan Barcelona'da tartışmalar bitmiyor. 

Daha önce Neymar’ın Barcelona’dan Paris Saint-Germain’e transferini ilk duyuran gazeteci Marcelo Bechler bu kez Messi ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı.

Bechler’e göre Messi, sözleşmesinin sona ereceği 2021’i beklemeden hemen takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. 

Bu haber İspanya medyasında büyük etki yaratırken iddialar da peşi sıra geldi.

AS gazetesi, Messi’nin Barcelona’da kalmak için erken seçim ve yönetimin değişmesini istediğini ileri sürdü. 

Haberde Messi'nin yönetime bu teklifini ilettiği, teknik direktör olarak da takımın başında Xavi’yi görmek istediğini bildirdiği iddia edildi.

Kulübün içinden bir kaynak Messi’yi hiç bu kadar ayrılmaya niyetli görmediğini söylerken onu tutabilmenin tek yolunun gerçek bir spor projesinden geçtiğini söyledi.

Messi'nin devam eden süreçte ne karar alacağı merakla bekleniyor.

Barcelona ile 2021 yılına dek sözleşmesi olan 33 yaşındaki yıldız futbolcunun adı Inter ve Manchester City ile anılıyor.

 

Indepedent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU