ABD’de bir evde 64 ölü kedi bulundu

Ölü hayvanlar evdeki dondurucu ve buzdolaplarında ortaya çıktı

Fotoğraf: Dakota Cezaevi

Conrad Duncan – The Independent

ABD’nin Minnesota eyaletinde evinde 64 ölü kedi ve onlarca canlı hayvan bulunan kadın 200 saatlik kamu hizmeti cezasına çarptırıldı.

Kar amacı gütmeyen bir hayvan kurtarma işletmesi yürüten 25 yaşındaki Caycee Bregel, 2018’de yetkililerin 100’den fazla hayvan üzerinde “ölçüsüz kötü muamele” tespit etmesiyle tutuklandı.
 


Mahkeme belgelerine göre ölü hayvanlar evdeki dondurucu ve buzdolaplarında, yaklaşık 35 ölü kediyse garajda çürümeye yüz tutmuş halde bulundu.

Evde toplamda 64 ölü kedi, 43 canlı kedi, 5 köpek ve 182 kiloluk bir domuz tespit edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ortalıkta dolaşan bir domuzla ilgili şikayet gelmesi üzerine eve giden yetkililer, “çok kuvvetli idrar ve dışkı kokusu”, yeri, duvarları ve pencereleri kaplayan “hayvan dışkılarıyla” karşılaştı. Evdeki canlı kediler “çok zayıflamış” olarak nitelenirken hayvanlara birkaç gündür yiyecek ya da su verilmemiş olduğu tahmin edildi.

Caycee Bregel, 200 saatlik kamu hizmeti, 2 yıllık şartlı tahliye cezalarına çarptırılırken psikolojik muayeneden geçmesi de istendi. Öte yandan Bregel artık hiçbir hayvanı sahiplenemeyecek ya da bakımını üstlenemeyecek.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU