Düğün fotoğrafçıları, evliliklerin akıbetini tahmin edebiliyor

Evlenen çiftin düğün pastasını kesişi, evliliğin gidişatına dair çok şey anlatıyor

Çiftlerin düğün stresiyle baş etme yöntemi, evliliklerine dair ipucu verebilir 

Düğün fotoğrafçıları, Reddit’te kendilerine yöneltilen, “Fotoğrafladığınız çiftlerin geleceğini öngörebiliyor musunuz?” sorusunu yanıtladı.

Buna göre fotoğrafçılar, fotoğrafını çektikleri çiftlerin evliliğinin gidişatını sezebiliyor. Çünkü çiftlerin poz verirken sergilediği tavırlar, evliliğin nasıl gideceğini gösteriyor.

Soruyu yanıtlayan bir fotoğrafçı şu yorumda bulundu:

“Fotoğraf çektiğim esnada çiftlerden biri diğerini sürekli eleştiriyordu. Ama çekimden hemen sonra fotoğrafları sosyal medyada paylaştı ve altına ‘Ruh eşimle evlenmek üzereyim’ yazdı.”

Bir diğer yorum da fotoğraflarda mutsuz görünen damat yüzünden parasını geri isteyen gelinle ilgiliydi.

Söz konusu yorumda şu ifadeler yer aldı:

“O çift yaklaşık bir yıl sonra boşandı. Bunu biliyorum. Çünkü damadın yeni nişanlısıyla fotoğraflarını da ben çektim. Bu kez çok daha mutlu görünüyordu.”

Bunun yanı sıra eşlerin düğün pastasını nasıl kestiği de önemli bir işaret olabilir. Fotoğrafçılar, bu ritüelin çiftin duygularını ve birbirine saygısını yansıttığını belirtti. Buna göre pasta kesen çiftlerden bazıları, partnerinin sevmeyeceği şakaları yapmazken, bazılarıysa şaka yapmak için pastayı etrafa saçıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Başka bir fotoğrafçıysa, çiftlerin stresle baş etme yöntemlerinin evliliklerine dair ipucu verdiğini öne sürdü:

“Çiftlerin düğün günündeki davranışlarını izleyerek çıkarım yapabilirsiniz. Düğün stresine rağmen bana ve birbirlerine karşı saygılı olmaları, evlilikte yaşanabilecek sorunlarla da baş edebileceklerini gösterir.”

Fotoğrafçılar ayrıca, eşlerin heyecanının ve tuhaf pozlar vererek gülüşmelerinin, evliliklerine dair olumlu işaretler olduğunu vurguladı.

Buna göre, çiftlerin fotoğraf çekimiyle ilgili görüşmeye birlikte gelmesi de evliliklerinin uzun süreceğinin göstergesi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Irmak Göksu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU