Erol Bulut, Fenerbahçe'ye gideceği iddialarına yanıt verdi: Hiçbir takımdan teklif almadım, sözleşme de yapmadım

İsmi Fenerbahçe ile anılan Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, hakkındaki iddiaları, "Öyle bir şey yok. Ben buradayım, hiçbir takımdan teklif almadım. Sözleşme de yapmadım" diyerek yalanladı

Erol Bulut / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un ismi Fenerbahçe ile anılan teknik direktörü Erol Bulut, Yeni Alanya'ya yaptığı açıklamada, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Erol Bulut, "Öyle bir şey yok. Ben buradayım, hiçbir takımdan teklif almadım. Sözleşme de yapmadım" dedi.

Alanyaspor camiası ve taraftarlarına da seslenen Bulut, "Ben Alanyaspor'un hocasıyım. Takım olarak hedefimiz Türkiye Kupası'nı almak ve Süper Lig'i ilk 5'te bitirmek" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör için geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, şöyle konuşmuştu: 

Biz de arzu ederdik kalan 8 haftada yeni bir hoca getirelim, Türkiye'yi tanısın diye. İki tür hoca vardır, bir tanesi yaşı ileri, hikayenizi satın alacak, tecrübeli, olgun belli bir marka olmuş. Veya genç hoca, dinamik, başarı isteyen, başarıya aç, kariyer merdivenlerini çıkmak isteyen, Fenerbahçe'yi kariyer fırsatı olarak görecek. Buradaki başarılarıyla başka yerleri hedefleyecek. Bir hocaya odaklandık, anlaştık. Süper Lig'de sezon bitince yeni hocayı açıklayacağız. 

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın gönderilmesinin ardından Nenad Bjelica, Manuel Pellegrini, Rui Vitoria ve Erol Bulut'un isimleri gündeme gelmişti.

 

Independent Türkçe, Yeni Alanya

DAHA FAZLA HABER OKU