TikTok yıldızı özel efektli süper kahraman videosuyla Disney'in dikkatini çekti: "Dünya adını öğrenecek"

Sony, Zach Braff ve James Gunn da viral klibe yanıt verdi

Bir üniversite öğrencisi, süper kahraman temalı TikTok'uyla viral olduktan sonra Disney yöneticilerinin ve Hollywood'daki diğer büyük isimlerin dikkatini çekti.

Georgia Eyalet Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi gören 20 yaşındaki Julian Bass, Perşembe Twitter'da, özel efekt becerilerini kullanarak kendini süper kahramanlara dönüştürdüğü bir TikTok videosu paylaştı.

Harry Styles'ın Watermelon Sugar şarkısının çaldığı klipte Bass, Cartoon Network'ün Ben 10'ine dönüşmeden önce Star Wars Jedi'ıne dönüşümünü ışın kılıcıyla tamamlıyor.

20 saniyelik video, Bass'ın Örümcek Adam'a dönüşmesi ve avuçlarından ağ atmasıyla sona eriyor.

Bass, klibi "Bunu Disney'in yeterli bulacağı kadar retweetlerseniz, çok makbule geçer" diye yazarak paylaştı.

Cuma itibarıyla video Twitter'da 14 milyondan fazla izlendi ve 1 milyondan fazla beğeni aldı.

 

 

Bass ayrıca, Walt Disney Company'nin yönetim kurulu başkanı ve eski CEO'su Bob Iger'in dikkatini çekerek hedefine ulaştı. Iger, Bass'a cevaben "Dünya adını öğrenecek!!!" dedi.

Iger, Bass'ın yeteneklerini fark eden tek büyük isim değildi. Oscar ödüllü Matthew Cherry, aktör Josh Gad, Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) filminin yapımcısı James Gunn ve Ben 10 seslendirme sanatçısı Tara Strong da 20 yaşındaki Bass'ı övenler arasındaydı.

Zach Baff, Gunn'ı etiketlediği tweet'inde “Bu adamı işe al Gunn!” dedi.

 

 

The Lonely Island'ın resmi Twitter hesabı da videoyu Disney'e ve görsel efektler şirketi Industrial Light & Magic'e “ilettiğini” tweetleyerek destek verdi.

Aldığı inanılmaz tepkiyle ilişkin Bass, The Hollywood Reporter'a şunları söyledi:

Bunlar her zaman radarımda olan kişilerdi. Bana öylesine ilham verdiler ki şimdi ben de artık onların radarına girdim ve bu benim için dünyada her şeye değer.

Bass, “Şakayla karışık Disney'i istedim ve bizzat başkanına ulaştım” dedi.

Olayın bu kadar büyüyeceğine dair hiçbir fikrim yoktu. Yani, yaptığım videolara her zaman yüzde 100'ümü koyarım ve genellikle çevremdekiler tarafından iyi karşılanır ama bu çapta bir şey olmamıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU