Şarkıcı August Alsina: Will Smith eşi Jada Pinkett Smith'le ilişki yaşamama onay verdi

Alsina çiftin evliliğinin bir "hayat arkadaşlığına" dönüştüğünü iddia ederken, Pinkett Smith'in temsilcisi bu açıklamanın "kesinlikle doğru olmadığını" söylüyor

Jada Pinkett Smith, August Alsina ile ilişki yaşadığı iddiasını reddetti (AP)

Will Smith'in, şarkıcı August Alsina'ya eşi Jada Pinkett Smith ile bir ilişki yaşaması için "onay" verdiği iddia ediliyor.

27 yaşındaki Alsina, The Breakfast Club'la yaptığı yeni bir röportaj sırasında, bir zamanlar Pinkett Smith'le romantik ilişkisi olduğu yönündeki söylentilere cevap verdi.

Alsina, Ben Efsaneyim'in (I Am Legend) 51 yaşındaki başrol oyuncusunun, Pinkett Smith'le olan evliliğinin romantik olmayan bir "hayat arkadaşlığı" olarak tanımladığı şeye "dönüştükten" sonra, ikisi arasındaki ilişkiye onay verdiğini söylüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Alsina "Gerçekten de Will Smith ile oturdum ve konuştuk. Bana izin verdi" diye konuştu. Pinkett Smith'in temsilcisi o zamandan beri Alsina'nın iddialarının "kesinlikle doğru olmadığını" söylüyor.

Şarkıcının, 48 yaşındaki Pinkett Smith'le ilk defa 2015'te, oğlu Jaden Smith vasıtasıyla tanıştığı söyleniyor. Alsina ve Pinkett Smith arasında olası bir romantik ilişkiye dair haberler, şarkıcının 2019 tarihli şarkısı "Nunya"nın klibinde oyuncunun göbek adını taşıyan birinden esrarengiz "bir mesaj almasının" ardından patlamıştı.

Şimdi Alsina, Pinker Smith ile onun evliliği sırasında "yıllarca" birlikte olduğu iddiasını ileri sürdü.

Yakın zaman önce "The Product III: stateofEMERGEncy" adlı yeni albümünü çıkaran Alsina "Yıllar boyunca hayatımı tamamen bu ilişkiye verdim ve gerçekten ama gerçekten derinden sevdim, ona çok büyük bir sevgi duydum" diye konuştu.

Aralarında var olduğu iddia edilen romantik ilişkinin çöküşünü "hayatı boyunca" yaşadığı "muhtemelen en zor şey" olarak nitelendirdi.

Alsina "Neredeyse beni öldürüyordu. Neredeyse değil. Beni öldürdü, beni başka bir insan olmaya itti" ifadelerini kullandı ve  daha önce "hiç bu şekilde aşık olmadığını" söyledi.

Smith aktris Sheree Zampino'dan boşandıktan iki yıl sonra 1997'de Jada Pinkett ile evlenmişti.

Pinkett Smith'in 2013'te The Huffington Post'a "Will kendisinin erkeği. Onun partneri olarak buradayım, ama o kendisinin erkeği" demesinin ardından çiftin açık bir ilişkide olduğuna yönelik söylentiler dolaşmaya başlamıştı.

2015'te Howard Stern'le konuşurken bu sözleri hakkında detay vermişti. "Nihayetinde birinin bekçisi olmak için burada bulunmuyorum. Will'in dürüst bir adam olduğuna inanıyorum. Dolayısıyla, dünyanın tüm özgürlüğüne sahip" diye konuşmuştu.

Ne var ki çiftin ilişkisine dair söylentilerin devam etmesinin ardından Pinkett Smith, Facebook sayfasında "Will ve ben, İKİMİZ de, NE istersek yapabiliriz, çünkü birbirimize bu konuda GÜVENİYORUZ. Bu açık bir ilişkimiz olduğu anlamına GELMEZ ... bu OLGUN bir ilişkimiz olduğu anlamına geliyor" ifadelerini paylaşmıştı.

İkili ilk defa Pinkett'in, 1990'lar dizisi The Fresh Prince of Bel-Air'de Smith'in canlandırdığı karakterin kız arkadaşı rolü için katıldığı ama başarısız olduğu seçmelerin ardından tanışmıştı.

Will Smith'in ses getiren filmleri arasında aksiyon türünde gişe rekorları kıran Kurtuluş Günü (Independence Day, 1996), Siyah Giyen Adamlar serisi (Men in Black, 1997-2012) ve romantik komedi Aşk Doktoru (Hitch 2005) yer alıyor.

Pinkett Smith'in oynadığı filmler arasında da Matrix Reloaded (2003) ve başarı kaydeden komedi filmleri Eyvah Annem Dağıttı (Bad Moms, 2016) ve Kızlar Gecesi (2017) bulunuyor.

Çift Muhammed Ali'yi konu alan biyografik film "Ali"de (2001) birlikte çalışmış, Smith En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

Smith ve Pinkett'ın oğlu Jaden Smith 1998, kızı Willow ise 2000 doğumlu.

Her ikisinin de film ve müzik endüstrisinde başarılı kariyerleri var, Willow 2011'de hit şarkı "Whip My Hair"ı yayımlamıştı.

Jaden'in rol aldığı filmler arasında babasıyla birlikte oynadığı Umudunu Kaybetme (The Pursuit of Happiness, 2006) ve 2010 yılında Karate Kid'in yeniden yapımı yer alıyor. Ayrıca rapçi olarak da beğeni topladı.

Üç stüdyo albüm çıkaran Alsina, Pinkett Smith'in ailesini kendi ailesi gibi “sevdiğini” söyledi. "Onlar hakkında söyleyecek kötü bir şeyim yok. Onlar güzel insanlar" diye konuştu.

Alsina röportajında, Pinkett Smith ile ilişkisi ilk defa ortaya çıktıktan sonra aldığı tepkilere de değindi. Alsina "Bazı insanların inandığının aksine, ben bir baş belası değilim. Dramayı sevmiyorum. Drama aslında midemi bulandırıyor" ifadelerini kullandı.

The Independent ilave yorum almak için Pinkett Smith ile temasa geçti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU