Robert Pattinson, Batman için hangi Marvel kahramanlarından ilham aldığını açıkladı

Pattinson; Robert Downey Jr., Chris Evans ve Chris Hemsworth’a işaret etti

Pattinson'ın Batman kostümü içindeki ilk görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görmüştü (IMDb)

Marvel ve DC evrenleri ve bu evrenlere dahil olan kişiler arasında her zaman hissedilir bir ayrım vardır. Ancak öyle görünüyor ki yeni Batman Robert Pattinson için durum hiç de böyle değil.

Batman filmiyle birlikte DC süper kahraman evrenine giriş yapacak Pattinson, Marvel Sinematik Evreni’nin Avengers ekibinin önemli üyelerine duyduğu hayranlığı dile getirdi.

We Got This Covered’da yer alan habere göre Healthy For Men dergisine konuşan Pattinson, ikonik kahraman rolünü neden kabul ettiğini şöyle açıkladı:

Dahil olduğum her projeyi, yeni bir şeyler öğrenip başarmak için kabul ediyorum.

Bu sürecin genellikle kendisine göre farklı bir kişiliğe sahip karakterlerle ilgisi olduğunu vurgulayan oyuncu, “Ama tamamen fiziksel bir dönüşüm geçirmek daha heyecanlı bile denebilir” diye konuştu.

Pattinson, Batman gibi çok sevilen ve iyi bilinen bir karakteri canlandırmanın üzerinde gerginlik yarattığı bazı dönemleri olduğunu belirterek, her oyuncunun beklentileri karşılama konusunda bu dönemlerden geçeceğini ifade etti.

Oyuncu, Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u Chris Hemsworth, Iron Man’i Robert Downey Jr., Kaptan Amerika’sı Chris Evans ve DC evreninde Black Adam’ı canlandıracak Rock takma ismiyle bilinen Dwayne Johnson’a olan hayranlığını şöyle dile getirdi:

Süper kahraman türünün gerçek savaşçılarına bakıyorsunuz –Hemsworth, The Rock, Downey Jr., Evans- ve doğru yerde olup olmadığınızdan endişe ediyorsunuz.

Bu oyunculardan bazılarıyla görüştüğünü belirten Pattinson, bir süper kahramanı canlandıran her oyuncunun rolüyle ilgili kaygı yaşadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa süre önce GQ’ya röportaj veren Robert Pattionson, tecrit günlerinde Batman rolü için egzersiz yapmaya ara verdiğini söylemişti.

Oyuncu daha önce de NME’ye yaptığı açıklamada Batman rolüne yaklaşımında her şeye en baştan başlamak istediğini söylemiş, “Daha önceki bir filmin malzemesini bir yenisine taşımanın her zaman kötü sonuçları olduğunu düşünüyorum” demişti.

DC filminde Catwoman rolünde Zoe Kravitz, Riddler rolünde Pual Dano, Penguen rolündeyse Colin Farrell yer alacak. Filmde Alfred'i Andy Serkis canlandıracak.

The Batman'in 1 Ekim 2021'de gösterime girmesi planlanıyor.
 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU