Gee ailesinin yaşam tarzı imrendiriyor... 3 küçük çocukla dünyayı dolaşıyorlar

Geliştirdiği mobil uygulamayla milyon dolar kazanan Garrett Gee, bu parayı ailesiyle dünyayı gezerek harcıyor, deneyimlerini Instagram'dan paylaşıyor

Garrett Gee ve Jessica Settie Gee çifti 3 küçük çocuğuyla dünyayı dolaşıyor / Fotoğraf: Instagram

28 yaşındaki Amerikalı işadamı Garrett Gee ve eşi Jessica Settie Gee, 3 çocuğuyla yaklaşık 3 buçuk yıldır dünyayı geziyor. 

Snapchat mobil uygulamasına Scan (QR okuyucu) aplikasyonunu yapıp 54 milyon dolara satan Garrett Gee, kazandığı parayı ailesiyle birlikte dünyayı dolaşmaya ayırmaya karar verdi. 

Hamileyken bile seyahatte olan Jessica Settie Gee doğumun hemen ardından gezilerine devam etti.

Yeni doğmuş bebekleriyle birlikte 3 küçük çocuğunu da yanından ayırmayan çift için bu artık bir yaşam şekli. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gittikleri yerlerde birkaç hafta kalan aile, buralarda dostluklar kuruyor ve çektikleri fotoğrafları “thebucketlistfamily” adlı instagram hesabından paylaşıyor. 

Her an dünyanın farklı bir bölgesinden fotoğraf paylaşımı yapan ailenin 1 milyon 700 bin takipçisi bulunuyor. Ayrıca her aile ferdinin kendine ait ayrı bir sosyal medya hesabı da var. Gee ailesi seyahat giderleri için buralardan da ciddi bir kazanç elde ediyor. 

Hayatın tadını çıkarabilmek için böyle yaşadıklarını belirten Garrett Gee, “Hayatımı düzene sokmak istedim ve kariyerimi buna göre şekillendirdim” diyor. 

İşte ailenin herkesin hayallerini süsleyen gezilerinden bazı kareler:  
 

DAHA FAZLA HABER OKU