Tarantino’nun yeni filmi Once Upon a Time in Hollwood’un afişi yayınlandı, abartılı rötuşa tepki gösterenler oldu

Başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in bulunduğu filmin ilk resmi afişi sosyal medyada paylaşıldı. Ancak afişi beğenenler kadar tepki gösterenler de vardı

Once Upon a Time in Hollywood'un başrol oyuncuları Brad Pitt 55, Leonardo DiCaprio ise 44 yaşında.

Posterin, filmin resmi Instagram hesabından paylaşılmasıyla sosyal medyaya yorum yağdı.

Afişte Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio'nun sarı bir arabanın önünde durduğu, ikilinin tarzının 1960'ların Hollywood dönemini yansıttığı görülüyor.

Kimileri iki yıldızın 1969 senesini yansıtan tarzını çok beğendiğini söylese de bazıları karakterlerin özellikle yüzlerinin fazla photoshoplu olduğu yorumunu yapıyor.

Sinema filminin basınla paylaşılan fotoğraflarına da fazla rötuş yapıldığı gerekçesiyle benzer tepkiler verilmişti.

 

 

5 yıldır bu senaryo üzerinde çalıştığını söyleyen ve filmde 1969 yılında işlenen Sharon Tate cinayetini ele alan Tarantino ise şu sözleri söylüyor:

“İki karakter de artık tanıyamadıkları Hollywood'a giriş yapmak için çabalıyor. Rick'in ünlü bir kapı komşusu var: Sharon Tate. Hayatımın büyük bir çoğunluğunu -o sıralar 7 yaşında olduğum 1969 senesi de dahil- Los Angeles'ta geçirdim. Artık kaybolmuş L.A. ve Hollywood hikayemi anlatmak için sabırsızlanıyorum.”

Ödüllü yönetmen, DiCaprio ve Pitt ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu da dile getiriyor.


 

Kadrosunda Al Pacino, Bruce Dern, Lena Dunham gibi pek çok ismin yer aldığı filmin afişinde vizyon tarihi olarak Temmuz ayının yazdığı görülüyor.

Once Upon a Time in Hollywood'da geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden ABD’li oyuncu Luke Perry de yer alıyordu. Quentin Tarantino ve oyuncuların filmde Perry'i özel bir sahneyle anması bekleniyor. 

DAHA FAZLA HABER OKU