Oscar ödüllü Örümcek Adam: Örümcek Evreninde'nin devam filminin yapımına başlandı

"İşbaşında ilk gün!"

2018'de vizyona giren ilk filmin yapımcılığını Columbia Pictures ve Sony Pictures Animation üstlenmişti (IMDB)

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde'nin (Spider-Man: Into the Spider-Verse) merakla beklenen devam filminin yapımına koronavirüs salgınına rağmen başlandı.

İlk filmde çalışan, Sony Imageworks'ün baş animasyoncusu Nick Kondo çekimlerin başlamasından duyduğu heyecanı Twitter'da paylaştı.

Kondo, devam filminin 2022'de geleceğini duyuran 10 saniyelik animasyon videosunu "İşbaşında ilk gün!" mesajıyla paylaştı.

 

 

İlk Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde filmi Brooklynli delikanlı Miles Morales'in (Shameik Moore) Örümcek Adam'a dönüşümünü konu alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Diğer boyutlardan eşleriyle yolları kesişen Örümcek Adam ve Örümcek Kadınlar tüm gerçekliklere tehdit oluşturan Wilson Fisk'i, namı diğer Kingpin'i durdurmak için bir araya geliyor.

İlk Örümcek Evreni filmi hem aldığı yorumlar hem de gişe rakamlarıyla başarılı olmuştu. 90 milyon dolar (yaklaşık 610 milyon TL) bütçeli film uluslararası gişede 375 milyon dolar (yaklaşık 2,5 milyar TL) hasılat yaptı ve 91. Oscar Ödülleri'nde, 46. Annie Ödülleri'nde ve 76. Altın Küre Ödülleri'nde En İyi Animasyon Filmi de dahil çok sayıda ödül kazandı. En İyi Animasyon Filmi ödülünü Rango'dan (2011) bu yana alan Disney/Pixar dışı ilk film oldu.

Örümcek Evreni'nin devam filmi Miles'la başka bir boyuttaki Örümcek Kadın Gwen Stacy arasında gelişen ilişkiye odaklanacak.

İlk filmde, X-Men, Iron Man ve Örümcek Adam gibi Marvel karakterlerini yaratan meşhur çizgi roman yazarı Stan Lee'nin çok sayıda gizli küçük rolü bulunuyordu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU