Gazeteci Kemal Öztürk: İmamoğlu'nun mağduriyetini savunduğum için köşemi bırakmak zorunda kaldım

Ekrem İmamoğlu'nun başarılı bir strateji izleyerek, 31 Mart - 24 Haziran tarihleri arasında yaşadığı "mağduriyeti" iyi ifade ettiğini ileri süren Öztürk, kendisinin Yeni Şafak'tan ayrılma nedeni olarak İmamoğlu'nun "mağduriyetini" savunmasını gösterdi

Eski Anadolu Ajansı'nın (AA) Genel Müdürü Kemal Öztürk, TV100 kanalına konuk oldu.

"Mansur Yavaş popüleritesini artırıyor"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun olası Cumhurbaşkanlığı adaylıkları üzerine değerlendirmede bulunan Öztürk, Yavaş’ın popüleritesinin İmamoğlu’na göre düşük başladığını ancak geçen süre içinde yükseldiğini savundu.

Öztürk, İmamoğlu'nun 31 Mart 2019'daki seçimde başarılı bir strateji yürüterek, 31 Mart - 24 Haziran tarihleri arasında yaşadığı "mağduriyeti" iyi ifade ettiğini ileri sürdü.  

Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart seçimlerindeki “mağduriyetini” savunduğu için Yeni Şafak gazetesinden ayrılmak zorunda kaldığını öne süren Kemal Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

İmamoğlu, 31 Mart'taki mağduriyetini çok iyi kullandı. Gerçekten de mağdur, ben onun mağduriyetini savunduğum için gazetedeki köşemi bırakmak zorunda kaldım. Gerçekten mağdur oldu, tıpkı Tayyip beye sahip çıktığı gibi, İstanbul halkı da Ekrem beye sahip çıktı. Ama her konudan mağdur çıkamaz. Hastane yolu yapılacak, hastane yolunu yapmadı, ‘Hükümet bana baskı yapıyor’, bundna mağduriyet çıkma, he rkonuyu mağduriyet krizine gödünştürerek oradan bir popülerlik elde edemezsiniz.

 

Independent Türkçe 

 

DAHA FAZLA HABER OKU