X-Men ve Fantastik Dörtlü, Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl dahil olacak: Güvenilir kaynak "açığa çıkardı"

İddiaya göre John Krasinski kilit bir rol için isteniyor

Kevin Feige'in 2019'da Comic-Con'da yaptığı açıklamadan bu yana X-Men ve Fantastik Dörtlü'nün (Fantastik Four) Marvel Sinematik Evreni'ne (MCU) girişine dair birçok spekülasyon yapıldı.

Her ay stüdyonun bu filmleri nasıl ele alacağına dair yeni ayrıntılar sızıyormuş gibi görünüyordu. Bir kişi, gelecekteki bir filmde X-Men'in Avengers'ın kalan üyeleriyle çarpışacağını dahi iddia etmişti.

Bununla birlikte, haber sızdıranlar arasındaki en güvenilir kaynak olduğuna inanılan Roger Wardell, oyuncu kadrosuna dair kararlar da dahil olmak üzere, yeni olduğunu iddia ettiği bilgileri heyecanla anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Wardell, Twitter'da "MCU'daki Fantastik Dörtlü ve X-Men, öncelikle Dünya-1610'daki suretlerine dayanacak" diye yazdı. Bu, iki grubun çoklu evrenin bir parçası olarak tanıtılacağı anlamına geliyor ve şimdiye kadar hiç görülmemelerini açıklamanın uygun bir yolu.

Eğer Marvel'ın seçeceği yol bu olursa patronlar, 2011 yapımı Thor: Karanlık Dünya'nın (Thor: The Dark World) arka planındaki anlık detay sayesinde, başından beri bunu planladıklarını söyleyebilecek.

Önemli MCU olaylarını sızdırmak söz konusu olduğunda iyi bir geçmişe sahip olan Wardell, başrollerden biri için (muhtemelen Fantastik Dörtlü'nün lideri Reed Richards) John Krasinski'nin peşine düşüldüğünü iddia ediyor. Wardell, Breaking Bad'in kötü adamı Giancarlo Esposito'nun da kilit bir rol için istendiğini belirtiyor.

Bu grupların evrene dahil olması muhtemelen 6. Faz'da gerçekleşecek fakat diğer tahminlere göre Wolverine 5. Faz'da bile görünebilir. Diğer yandan setten sızdırılmış bir video, Wolverine'in Disney+ dizisi The Falcon and the Winter Soldier'da görüneceğini neredeyse doğruladı.

Geçen yıl Empire'la yaptığı röportaj sırasında Feige, genç izleyiciler için fazla travmatik olabileceği için kenara atılan Avengers: Endgame sahnesini detaylarını anlatmıştı ve Comic-Con'da da Endgame'de Thanos'u tek başına yenebilecek tek Avenger'ın adını vermişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU