15 yıl sonra ringe çıkmaya hazırlanan Mike Tyson, mesaj gönderdi: Geri döndüm

Ringe dönüş müsabakası için hazırlıklarını sürdüren eski WBA ve WBC şampiyonu efsane boksör Tyson, Instagram hesabından paylaştığı son videoda rakiplerine gözdağı verdi

Dünya Boks Birliği (WBA), Dünya Boks Konseyi (WBC) ve Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) şampiyonluk kemerlerini kazanan ilk ağır sıklet boksör olan 53 yaşındaki efsane Mike Tyson, evsizler ve uyuşturucu bağımlılarına yardım amaçlı yapacağı 4 rauntluk gösteri müsabakası için hazırlıklarını sürdürüyor.

53 yaşındaki eski dünya şampiyonu, antrenmanlar sırasında çekilen videolarından kolaj yaptığı bir videoyu takipçileriyle paylaştı. 

Tyson, hızı ve yumruklarının yanı sıra videonun sonunda "Geri döndüm" diyerek rakiplerine gözdağı verdi.

 

 

Tyson'ın Instagram hesabından paylaştığı yeni video, 7 milyon 100 binden fazla kez izlendi.

11 Haziran 2005'te Washington'da karşılaştığı İrlandalı Kevin McBride ile yaptığı müsabakanın yedinci raundunda kariyerinde bir ilke imza atarak ringden çekilen Tyson, maçın ardından boksa veda etmişti. 

Tyson'ın geçtimiz hafta yayınladığı bir başka video ile evsizler ve uyuşturucu bağımlılarına yardım amacıyla düzenlenecek 4 rauntluk bir gösteri müsabakası için idman yaptığı ortaya çıkmıştı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence #stillthebaddestmanontheplanet

Mike Tyson (@miketyson)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Efsane boksörün paylaştığı videoya güreşin efsanelerinden olan Hollywood yıldızı Dwayne ‘The Rock’ Johnson, "Kardeşim, beni artık tüm belalı zorlukları aşacağıma ikna ettin. Spor salonuna gidiyorum", UFC hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov da, "İnanamıyorum, bu farklı bir düzey" yorumu yaparak Tyson'a destek verdiklerini göstermişlerdi.

Öte yandan 1994'te 45 yaşındayken dünyanın en yaşlı ağır sıklet boks şampiyonu olan George Foreman ise Tyson'ın dövüşü gençlere bırakması gerektiğini belirterek, şunları kaydetmişti: 

Tyson, boks için yeterince muhteşem işler başardı. Daha fazlasına gerek yok. O, onur listesinde yer alıyor ver muazzam bir boksördü.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU