Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in ameliyat edileceği açıklandı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz'in yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle yapılan tetkik ve tahliller sonucunda bir dizi operasyon zorunluluğu doğmuştur" denildi

Mustafa Cengiz / Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle bir dizi operasyon geçireceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten Cengiz'in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz'in yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle yapılan tetkik ve tahliller sonucunda bir dizi operasyon zorunluluğu doğmuştur.

 

 

Cengiz'in genel sağlık durumunun iyi olduğunun belirtildiği açıklamada, "Başkanımızın tedavi süreciyle ilgili gelişmeler gerektiği takdirde zaman zaman kamuoyuyla paylaşılacaktır. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz" değerlendirmesinde bulunuldu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Başkan Cengiz, halsizlik ve kilo kaybı şikayetleriyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılmıştı.

Galatasaraylı yöneticiler Başkan Cengiz’i unutmadı

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal, hastaneye kaldırılan Mustafa Cengiz’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Albayrak, ziyaret sırasında çekilen ve aralarında Cengiz'in de yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından, "Sevgili Başkanımızı ziyaret ettik" notuyla paylaşmıştı.

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU