Flash TV yayınını durdurdu: Suçumuz tarafsızlık, sesimizi kısıyoruz

1993yılında yayın hayatına başlayan ve Türkiye’nin 2. özel televizyonu olan Flash TV yayınını durdurma kararı aldı. Kanal kararı “çekilmez hale gelen baskılar” nedeniyle aldığını duyurdu

20 yıllık Bursa’daki binasının yıkım kararının ardından Flash TV radikal bir karar vererek yayınlarını durdurdu. Kanal internet sitesinden açıklama yaptı.

Açıklamada "Uzun süredir yaşadığımız ve artık çekilmez hale gelen baskılar nedeniyle, bir süre sesimizi kısıyoruz" ifadeleri kullanıldı.  

 


Türkiye'den yayın yapan ilk, Türkiye'nin ise ikinci özel televizyonu Flash TV, yayınlarına dün (28 Şubat 2019) geceden itibaren 2 ay süre ile ara verme kararı aldı.

Kanalın çalışanları da sosyal medya hesabından “son yayın” fotoğrafları ve notları paylaştı.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Televizyonun son yayınını kuruluşundan bu yana kanalın Haber Merkezinde çeşitli görevlerde bulunan Gökhan Taşkın, Gece Hattı programıyla yaptı.

Flash TV bundan yaklaşık 2 ay önce de ekonomik sıkıntılar nedeniyle Türksat’a ödeme yapamadığı gerekçesiyle yayınına bir gün zorunlu ara vermişti. Ödemenin yapılmasından sonra televizyon yayınlarına bu kez haber programlarını kaldırarak devam etmişti.

DAHA FAZLA HABER OKU