Oyuncu Lisa Sheridan evinde ölü bulundu

Aralarında CSI Miami dizisinin de bulunduğu pek çok yapımda rol alan 44 yaşındaki Sheridan’ın yaşamını yitirdiği duyuruldu

Sheridan'ın ölüm nedeni adli tıp raporunun ardından belli olacak

Lisa Sheridan'ın ABD'nin New Orleans kentindeki evinde ölü bulunduğu açıklandı. 

Halt and Catch Fire ve Invasion dizilerinde de rol alan Sheridan’ın ölümü, menajeri Mitch Clem tarafından da doğrulandı:

"Lisa, Pazartesi günü yaşamını yitirdi. Evi, New Orleans’teydı. Henüz ölüm sebebi bilinmiyor. Adli tıp raporunu bekliyoruz. Haberi aldığımızda yıkıldık. Lisa çok seviliyordu. Çok üzgünüz."

Clem ve oyuncunun ailesi intihar iddialarını yalanladı.

Sevenleri, Sheridan'ın ölümünün ardından sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Film yapımcısı Michael John Dunaway, Lisa henüz 14 yaşındayken onunla tanıştıklarını, daha ilk dakikadan çok iyi anlaştıklarını söyledi. Sheridan'ın kendisine "abi" dediğini belirten

Dunaway, onunla ruh ikisi gibi olduklarını belirtti.
 


Lisa Sheridan'la 5 yıl önce bir filmde birlikte rol alan oyuncu Donna D'Errico da üzüntüsünü yaptığı paylaşımla dile getirdi. Film sonrasında da Sheridan'la yakın dostluklarını sürdürdüklerini belirten D'Errico, Lisa'yı çok özleyeceğini belirtti. 
 


Lisa Sheridan kimdir?

1974' doğumlu Lisa Sheridan, Carnegie Mellon Üniversitesi'nde konservartuar eğitimi aldı.

Daha sonra öğrenimine Moskova'da devam eden Sheridan, Londra ve Los Angeles'ta da tiyatro oyunculuğu yaptı. 

1998 yılında Legacy adlı diziyle televizyon oyunculuğuna başlayan Lisa Sheridan, 2002'de rol aldığı CSI Miami dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu.

Sheridan; Invasion, Halt and Catch Fire gibi dizilerin yanı sıra Elsa&Fred, A Magic Christmas, Only God Can ve Strange Nature filmlerinde de rol aldı. 

DAHA FAZLA HABER OKU