The Walking Dead yıldızı, Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Wolverine’i olmak istiyor

Tom Payne, dizide Jesus karakterini canlandırmıştı

(AMC Films)

The Walking Dead'de dört sezon boyunca rol alan aktör Tom Payne, Wolverine'i canlandırmak istediğini söyledi.

X-Men’i sinematik evrene dahil etmeye nihayet ikna olan Marvel Stüdyoları’nın Wolverine’i kurguya dahil etmesi büyük risk. Neticede seçebilecekleri başka yüzlerce karakter var ve Logan olarak oyuncu kadrosuna kim dahil edilirse edilsin, çıkaracağı iş Hugh Jackman’ın simgeleşmiş performansıyla daima karşılaştırılacak.

Jackman, adamantium aşılı mutantı canlandırdığı 2000’ler ve 2010’ların neredeyse tamamında ortaya koyduğu sayısız performansla, çizgi roman filmleri türündeki belki de en iyi geri dönüşleri elde etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu yeri doldurmak kolay iş değil ve onun ayak izlerinden gitme görevi her oyuncu için ürkütücü olurdu. Dolayısıyla kaçınılmaz yeni oyuncu seçiminde madalyonun iki yüzü var.

Gelin görün ki bu durum Tom Payne’i er meydanına çıkmaktan alıkoymadı.

We Got This Covered'da yer alan habere göre Jesus karakterini The Walking Dead’de 4 sezon boyunca canlandıran 37 yaşındaki oyuncu bir röportajında Wolverine’i canlandırma şansının eline geçmesinden mutluluk duyacağını söyledi. 

Bunu daha önce de söyledim ama ben boy açısından daha uygun bir Wolverine olabilirim. Daha ufak tefek biri olduğum için diyorum. 

Bir grup Marvel hayranı geçen sene Change.org’da, Danny DeVito’nun Marvel Sinematik Evreni’nde Wolverine’i canlandırması için kampanya başlatmış ve 60 bine yakın imza toplamıştı. 

İmza kampanyasını başlatan Ring Arius adlı üye kampanya metninde, Marvel Sinematik Evreni’nde Wolverine rolünün hakkından gelecek ismin Danny DeVito’dan başkası olamayacağını belirtiyor ve iddiasını desteklemek için DeVito’nun 1.47’lik boyunu örnek veriyor.

Wolverine’i beyazperdeye taşıyan Hugh Jackman’ın boyu 1,88. Ancak bu karakter orijinal çizgi romanlarda çok daha kısa; 1.60. 

Karakterin ismi ve görünürlüğü göz önüne alındığında rol elbet bir başkasına verilecek. Yine de Marvel yeni oyuncuyu seçene kadar spot ışıklarının bir önceki performansın üzerinden çekilmesini beklemek muhtemelen en iyisi.
 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Derleyen: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU