İmamoğlu 5 ilçedeki çevre ve altyapı çalışmalarını kontrol etti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 ilçede gerçekleşen çevre ve altyapı çalışmalarını yerinde kontrol ederek bilgi aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 günlük sokağa çıkma yasağının ikinci gününü 5 ilçede gerçekleştirilen şantiye çalışmalarını gezdi.

İmamoğlu ilk olarak Bakırköy’e geçerek Ayamama Deresi ve Bakırköy Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Yağışlı havalarda İstanbul’un sorunu haline gelen Ayamama Deresi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgi alan İmamoğlu, market alışverişi için anlık olarak sokağa çıkan vatandaşlar ile sosyal mesafeyi koruyarak fotoğraf çektirdi.

Daha sonra Şişli’ye geçerek Abdi İpekçi Caddesi üzerinde başlatılan düzenleme çalışmalarıyla ilgili bilgi alan İmamoğlu’nun bir sonraki adresi Beşiktaş rıhtımdaki İSKİ şantiyeleri oldu.

İmamoğlu, son olarak Kadıköy ve Üsküdar’da İSKİ çalışmalarını yerinde kontrol ederek, detaylı bilgi aldı.

İmamoğlu şunları kaydetti:

Arkadaşlarım sahada; ama yol bakım ama İSKİ ama alt yapı; bu günleri bir fırsata çevirme çabası içerisinde büyük özveri ile çalışıyorlar. Bu fırsatı, şehir adına kaçırmak istemiyoruz. Bakırköy’den başladık bu tarafa doğru. Şişli, Beşiktaş ve şu an Kadıköy’deyiz. Birçok noktada bu tür çalışmalarımız sürüyor.

Böyle bir mücadele döneminde; yolların, meydanların, caddelerin boş olduğu bir anda, bütün bu alt yapıları halletmek, şehrimizin belki 40-50 yılında birçok sorunların yaşanmamasına vesile olacak. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU