The Rolling Stones’tan tecrit temalı sürpriz şarkı: Living in a Ghost Town

Parça, grubun 2016’dan bu yana çıkardığı ilk stüdyo single’ı

The Rolling Stones perşembe günü (23 Nisan) tecrit altında yaşayanlar için mükemmel bir tema müziği olacak yeni parçaları Living in a Ghost Town’u (Hayalet Kasabada Yaşamak) yayımladı.

Billboard’da yer alan habere göre Mick Jagger ve Keith Richards’ın yazdığı orta tempolu parça, duayen rock grubunun küresel salgın devam ederken tecritle mücadelesini anlatıyor.

Sabit bir davul ritmi ve elektronik gitar ezgisi üzerine Jagger şöyle sesleniyor:

Hayalet kasabada yaşayan bir hayaletim/ Bakınabilirsin ama bulunamam/ Arayabilirsin ama kovuğuma çekilmem gerekti/ Hayat çok güzeldi sonra hepimiz içeri kapandık/ Hayalet kasabada yaşayan bir hayalet gibi hissediyorum.

Şarkının isabetli zamanlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada grubun solisti şunları söyledi:

Rolling Stones karantinadan önce yeni çalışmalarını kaydetmek için stüdyodaydı ve şu anda yaşadıklarımızla ilişkilendirilebileceğini düşündüğümüz bir şarkı çıkmıştı. Evde kişisel tecritteyken üzerine çalıştık. Böyle bir şey çıktı, adı Living in Ghost Town.

”She’s a Rainbow’un bir canlı yorumunun 2017 tarihli Honk derleme albümünde yer alması dışında bu sürpriz parça, The Rolling Stones’un 2016 tarihli cover albümü Blue and Lonesome’dan bu yana çıkardığı ilk stüdyo single’ı oldu.

 

Billboard

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer


 

DAHA FAZLA HABER OKU