Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu: Erol hocamıza teklif gelir, kendisi de gitmek isterse yolunu açarız

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, adı Fenerbahçe ile anılan teknik direktörleri için, "Erol hocamız herhangi bir teklif almadığını söyledi. Teklif gelirse ve hocamız da gitmek isterse, yolunu açarız. Yeter ki daha büyük kulüplerde görev yapsın" dedi

Hasan Çavuşoğlu - Erol Bulut / Fotoğraf: AA

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Aytemiz Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe ile adı anılan teknik direktörleri Erol Bulut'la ve ligin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni tip koronavirüs nedeniyle maçların ertelenmesinin ardından ligin geleceğinin ne olacağı tartışılmaya başlanmış, play-off oynanacağı ya da liglerin şu anki puan durumana göre tescil edileceği gibi  birçok iddia ortaya atılmıştı.

Play-off sistemine sıcak bakmadıklarını belirten Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

Play-off sisteminin olacağını düşünmüyorum. Bence sağlıklı olmaz. Liglerin kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum. Kolay bir süreç olmayacak ama zamana ihtiyacımız var.

"Erol hocamıza teklif gelir kendisi de gitmek isterse yolunu açarız"

Adı Fenerbahçe ile anılan teknik direktörleri için de açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, "Erol hocamız herhangi bir teklif almadığını söyledi. Teklif gelirse ve hocamız da gitmek isterse, yolunu gururla açarız. Yeter ki daha büyük kulüplerde görev yapsın" ifadelerini kullandı.

Erol Bulut yönetiminde bu sezon ligde 26 maça çıkan Alanyaspor, 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU