Koronavirüs teşhisi konulan sunucu Burak Akkul yoğun bakımdan çıktı

Bir televizyon kanalında seyahat programı hazırlayıp sunan Burak Akkul, koronavirüs teşhisiyle tedavi gördüğü Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde servis odasına alındı

16 Mart’ta koronavirüs teşhisi konulan ve üç gün sonra Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan program sunucusu Burak Akkul, yoğun bakımdan çıktı. 

teve2 kanalında "Çok Gezenti" adlı bir seyahat programı hazırlayan Akkul, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 20 gün yoğun bakımda uyutulmasının ardından servis odasına alındığını duyurdu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir süre daha Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde kalacaklarını belirten Akkul, eşi Seda Akkul’un da kendisinin de son Kovid-19 testlerinin negatif olduğunu söyledi. 

“Ben biraz daha güçlenince evimize döneceğiz” diyen Burak Akkul, paylaştığı videoda “Haber vermesi biraz vakit aldı ama çok zorlu bir süreçten geçtim. Sonuçta yendim seni korona! Çok yakında yeni haberlerle görüşmek üzere” açıklamasını yaptı. 

Seda Akkul ise “Yendik seni Kovid-19. Ülkece ve dünyaca yeneceğiz. Herkese şifa diliyoruz” diye konuştu. 

Ne olmuştu? 

22 Mart’ta Twitter hesabından bir açıklama yapan Seda Akkul, koronavirüs vakalarının Çin ve İtalya’da yoğunlaştığı dönemde bir çekim için Londra’da olduklarını ve o dönem kentte tek bir vaka kaydedildiğini söylemişti. 

Burak Akkul’un Londra’da üçüncü gününde öksürüğünün arttığını söyleyen Seda Akkul, korona haberlerinin yoğunlaşmasının ardından gerekli önlemleri alarak İstanbul’a döndüklerini ifade etti. 

Bir süre evde izolasyona giren çift, Burak Akkul’un ateşinin yükselmesinin ardından Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne başvurmuştu. 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU