Tecrit, paranoya ve korku hikayesi Diğerleri yeniden çekiliyor

Ünlü yıldızların şimdiden projeyle ilgilendiği belirtiliyor

Gelecek yıl 20. yıldönümünü kutlayacak korku türündeki Diğerleri (The Others) yeniden çekiliyor.

Filmin yeniden çevrim haklarını Los Angeles merkezli yapım şirketi Sentient Entertainment kazandı.

Film 2001’de vizyona girdiğinde dünya çapında 200 milyon dolarlık (yaklaşık 1,4 milyar TL) gişe hasılatı elde etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Alejandro Amenabar’ın bu karanlık “gönüllü tecrit” hikayesi, ışığa duyarlılık gösteren bir hastalıktan muzdarip çocuklarıyla izole bir malikanede yaşayan dul bir kadına odaklanıyor.

Filmin başrolündeki Nicole Kidman eleştirmenlerden büyük beğeni toplayan performansıyla Altın Küre ve BAFTA adaylıkları kazanmış, senarist ve yönetmen Amenabar ise Goya Ödülleri’nde En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo kategorilerinin kazananı olmuştu.

Deadline’da yer alan habere göre filmle ilgili plan, hikayeye yeniden şekil verip modernize etmek. Haberde, projenin şimdiden ünlü isimlerin radarına girdiği belirtiliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan yapımcı Renee Tab, “Tüm zamanların en sevdiğim korku filmi The Others üzerine çalışabileceğim ve bu yeniden çevrimi yeni seyircilerle beyazperdede buluşturacağım için onur duyuyorum” dedi.

Filmdeki temanın günümüzde yaşananlara benzerliğine dikkat çekerek bu durumu “ürkütücü ve esrarengiz” diye niteleyen Tab, “Gönüllü tecrit, paranoya, korku ve tabii ki çocuklarımızı ve kendimizi zarar görmekten korumak için duyduğumuz yoğun arzu” ifadelerini kullandı.

Tab sözlerini şöyle sürdürdü:

Acı ve sorunları izleyiciyi gerçek anlamda şefkatli bir yolculuğa çeken ana karakter Grace’in ardındaki katmanları çözmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

Independent Türkçe, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU