Avengers: Endgame videosu viral oldu, Marvel patronundan hayranları heyecanlandıran yorum geldi

Kaptan Amerika’nın Thor’un çekicini kaldırdığı sahneye verilen tepki Twitter’da defalarca paylaşıldı

(Marvel / Disney)

Avengers: Endgame’in gösterime girmesinin birinci yıldönümü yaklaşırken Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, serinin geleceğine dair ipucu verdi.

Hayranların kendini bir miktar nostaljik hissettiği şu günlerde Twitter’da paylaşılan bir Avengers: Endgame videosu viral oldu.

Filmin ilk kez gösterildiği bir açılış geçesinde kaydedilen videoda, Kaptan Amerika’nın (Chris Evans) Thor’un çekicini kaldırdığı an, salondaki seyircilerin alkış ve tezahüratları duyuluyor.
 


Screen Rant’ta yer alan habere göre Marvel patronu Kevin Feige de defalarca paylaşılan videoya kayıtsız kalamadı. Feige, Twitter’da şunları yazdı:

Neredeyse bir yıl önce hepimizin birlikte neler yaptığına dair güzel bir hatırlatma. Bir gün tekrar birlikte neler yapacağımıza dair güzel bir hatırlatma.

 


Marvel Sinematik Evreni, 2008’de Iron Man’le başlayarak daha önce hiçbir serinin yapmadığını yapmış ve birbiriyle bağlantılı küçük serilerden oluşan dev bir evren yaratmıştı.

Marvel Sinematik Evreni ilk başlarda çizgi romanlara aşina hayranların ilgisini çekmiş ancak zaman geçtikçe genel bir izleyiciyi kitlesine ulaşarak tüm zamanların en büyük serisi Avengers: Endgame’e uzanan yol inşa edilmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Halihazırda 23 filmden oluşan Marvel Sinematik Evreni’nin son filmi geçen yıl gösterime giren Örümcek-Adam: Evden Uzakta’ydı (Spider-Man: Far From Home).

Feige 4. Evre’nin duyurusunu geçen yıl San Diego Comic-Con’da yapmış, Marvel Sinematik Evreni’nin geleceğinde daha çok sayıda film olduğuna işaret etmişti. 4. Evre, Thor ve Black Panther gibi tanıdık karakterlerin yanı sıra Shang-Chi ve Eternals gibi yeni karakterleri de dahil edecek.

Buna ek olarak Marvel Sinematik Evreni’ni Disney+ üzerinden televizyona da taşınacak ve The Falcon and the Winter Soldier ve Loki gibi diziler hayranlarla buluşacak.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU