Gelecek Partili İçten'in koronavirüs testi pozitif çıktı

İçten, eşi ve kızının da testlerinin pozitif çıktığını ifade etti

Fotoğraf: Twitter / cumaicten

Eski Diyarbakır Milletvekili ve Gelecek Partisi Gençlik ve Spor Politika İzleme Kurulu Başkanı Cuma İçten’in koronavirüs testi pozitif çıktı.

İçten kendisiyle birlikte eşi ve kızının da testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Twitter’dan bir açıklamada bulunan İçten, tedaviye başladığını ifade ederek “Dualarınız ile bu süreci atlatacağız” dedi.

Partisinden mesaj: İçten'e ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

 

Gelecek Partisi İçten'in testinin pozitif çıkmasının ardından Twitter'dan bir mesaj paylaştı. 

Mesajda, "Gençlik ve Spor Politika İzleme Kurulu Başkanımız Sayın Cuma İçten'in ve ailesinin COVID-19 testi pozitif çıkmıştır. Tedavisine başlanılan Cuma İçten'e ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu vesileyle tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz" denildi. 

Can kaybı 574’e yükseldi

 

Türkiye'de son açıklanan verilere göre 3 bin 135 kişiye Kovid-19 tanısı konulduğu, 73 kişinin hayatını kaybettiği, toplam vakanın 27 bin 69'a, can kaybının 574'e yükseldiği, taburcu edilen hasta sayısının ise 1042'ye ulaştığı bildirildi. 

Sağlık Bakanlığın internet sitesinde yer alan "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, 5 Nisan'da 20 bin 65 test yapıldı. Bu kapsamda 3 bin 135 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. Son 24 saatte 73 hasta vefat etti, 256 hasta ise iyileşerek taburcu edildi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU