Fiorentina'da Kovid-19'a yakalanan üç futbolcunun yeni testleri negatif çıktı

Fiorentina Kulübü, Patrick Cutrone, German Pezzella ve Dusan Vlahovic'in yeni yapılan testlerinin negatif çıktığını açıkladı

Fotoğraf: Reuters

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Fiorentina, daha önce yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan oyunculardan Patrick Cutrone, German Pezzella ve Dusan Vlahovic'in yeni yapılan testlerinin negatif çıktığını duyurdu.

Fiorentina'dan yapılan açıklamada, "Son birkaç gün içinde yapılan testlerin ardından Patrick Cutrone, German Pezzella ve Dusan Vlahovic'in Kovid-19 testlerinin negatif çıktığını bildirmekten mutluluk duyarız" ifadelerine yer verildi.

 

 

Kulüp, İtalya'nın ve dünyanın kritik bir dönemden geçtiğini ve bu süreçte çalışmalarına devam ederek hastalara yardım eden hastanelere, doktorlara ve hemşirelere teşekkür etti.

Fiorentina ayrıca, Careggi Vakfı ve Santa Maria Nuova Onlus Vakfı'na 760 bin euronun üzerinde bağış yaptığını açıkladı.

Kovid-19 salgını nedeniyle ertelenen Serie A'da son maçını deplasmanda Udinese ile oynayan Fiorentina, 26 haftası geride kalan ligde topladığı 30 puanla 13. sırada bulunuyor. 

Salgının Avrupa'da en etkili olduğu ülkelerin başında gelen İtalya'da son verilere göre Kovid-19'a yakalananların sayısı 124 bini geçerken, 15 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU