Paulo Dybala: Ronaldo'ya Arjantinliler olarak ondan nefret ettiğimizi söyledim

Kovid-19'a yakalanan Arjantinli futbolcu Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo ile anısını anlatarak, hastalık süreciyle ilgili, "Kötü bir öksürüğüm vardı, yoruldum ve gece uyuduğumda üşüdüğümü hissettim" dedi

Cristiano Ronaldo - Paulo Dybala / Fotoğraf: Reuters

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Arjantinli futbolcu Paulo Dybala, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmasının ardından hastalık süreci, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında açıklamalarda bulundu.

Karantina günlerini evde geçiren ve kendisini iyi hissettiğini söyleyen Dybala, hastalığın ilk günlerini şöyle anlattı: 

Kötü bir öksürüğüm vardı, yoruldum ve gece uyuduğumda üşüdüğümü hissettim. Biraz soğuktu. Umutsuzluğa kapılmamaya, sakin olmaya, sakin kalmaya ve Juventus doktorlarıyla konuşmaya çalıştım. 

Dybala, Juventus'ta takım arkadaşı Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili gelen bir soruyu ise şöyle yanıtladı: 

Arjantinliler olarak ondan, tarzından, yürüyüşünden nefret ettiğimizi söyledim.

Milli Takımda çok fazla forma şansı bulamaması ile ilgili de koşuan Dybala, "Sorun etmiyorum çünkü Leo (Lionel Messi) ile benzer özelliklerimizin olduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı.

Paulo Dybala, 21 Mart'ta Twitter hesabından kız arkadaşı Oriana Sabatini ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, Kovid-19'a yakalandıklarını şu sözlerle açıklamıştı: 

Herkese merhaba, size Kovid-19 testinin sonuçlarını aldığımızı ve hem Oriana’nın hem de benim testimin pozitif çıktığını bildirmek istedim. Neyse ki mükemmel durumdayız. Mesajlarınız için herkese teşekkürler. 

 

Milli futbolcu Merih Demiral’ın da formasını giydiği Juventus’ta daha önce İtalyan oyuncu Daniele Rugani ile Fransız orta saha Blaise Matuidi’nin test sonuçları pozitif çıkmıştı. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU