Kevin Durant'ın canlı yayınına katıldığını gören Rihanna: Bu yayında maske takmalı mıyım?

Şarkıcı Rihanna, Kovid-19 testi pozitif çıkan Kevin Durant'ın canlı yayınına katıldığını görünce, "KD'nin burada olmasına izin var mı?" diyerek dalga geçti

Kevin Durant - Rihanna / Fotoğraf: Reuters

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyada 160'tan fazla ülkeyi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını, ünlüleri de evlerine kapattı. 

Evde geçirdikleri vakitlerde zaman zaman canlı yayınlar yaparak takipçilerine seslenen ünlü isimlerden biri de şarkıcı Rihanna oldu.

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınına Kevin Durant'ın katıldığını görünce, büyük bir gaf yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Kovid-19 testinin pozitif çıktığı açıklanan Kevin Durant'ın yayınına katıldığını gören Rihanna, "KD'nin burada olmasına izin var mı, bu yayında maske takmalı mıyım?" diyerek dalga geçti.

Söylediği sözlerin yanlış anlaşılacağını düşünen ünlü şarkıcı, Kevin Durant'ın gönlünü şu sözlerle aldı:

Şaka bir yana, geçmiş olsun Kevin Durant.

Rihanna'nın sözlerine "Sen nerelerdesin? Hiç ortalarda görünmüyorsun" diyerek cevap veren Durant, "ABD'deyim nerede olacağım, son iki yıldır buradayım" cevabını aldı.

İkili en son Golden State Warriors ile Cleveland Cavaliers arasında 2017'de oynanan NBA finallerinde karşı karşıya gelmişti.

Sıkı bir Los Angeles Lakers takipçisi olduğu bilinen ve müsabakaları Staples Center'dan takip eden Barbadoslu şarkıcı, geçtiğimiz yıl Brezilyalı futbolcu Neymar ile Paris Saint-Germain maçını izlerken görüntülenmişti.

ABD'de son açıklanan verilere göre Kovid-19'a rastlanan vaka sayısı 164 bin olurken, 3 bin 173 kişi yaşamını yitirdi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU