2019 Oscar adayları için hazırlanan hediye çantasında neler var?

Los Angeles merkezli bir pazarlama firmasının hazırladığı çantada, kişisel eğitim seanslarından lüks otellerde tatile kadar birçok şey bulunuyor

Sinemaseverler nefeslerini tutmuş bir halde yılın en büyük ödül törenine hazırlanırken Oscar’la ilgili fısıltılar da artmaya başladı.

Akademi Ödülleri için aday gösterilen isimler, o gece övgüleri toplamanın yanı sıra lüks tatiller, kişisel eğitim seansları, sağlık ve güzellik ürünleri gibi pahalı hediyelerle dolu bir çantanın da sahibi olacak.

Oscar ödülleriyle ilgisi bulunmayan “Herkes Kazanır” uygulamasının arkasında Distinctive Assets adında Los Angeles merkezli bir pazarlama şirketi bulunuyor.

Ajansın bu yıl “altı haneli para çantası” olarak tanımladığı hediyeyi alacak kişiler arasında, Lady Gaga, Christian Bale, Mahershala Ali, Glenn Close, Spike Lee, Rami Malek ve Bradley Cooper gibi isimler yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ajansın kurucusu Lash Fary, “Herkes Kazanır” uygulaması ile amaçlarının, bu çantaları alacak kişileri içindekilerin değeriyle etkilemek değil, Hollywood’un yeteneklerini kutlamak ve bu insanları festival havasında hediyelerle ödüllendirmek olduğunu söyledi.  

Bu yılki çantanın içinde neler olduğuna gelince karşımıza uzun bir liste çıkıyor. Adaylara İzlanda, Galapagos Adaları, Amazon Adası, Costa Rica ya da Panama’da tatil seçenekleri sunulurken, hediyeler arasında dünyanın önde gelen fobi yenme uzmanı Kalliope Barlis’ten özel seanslar, Yunanistan’da denize sıfır bir tatil yöresinde bir hafta tatil, Meksika’nın Los Cabos kentinde iki kişilik organik akşam yemeği, California’nın güneyinde lüks bir sağlık beldesinde bir haftalık inziva ve Wall Street Journal gazetesine ücretsiz abonelik de bulunuyor. 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style/

Independent Türkçe için çeviren: Elvide Demirkol

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU