Dybala'nın sevgilisi Oriana, koronavirüsü anlattı: Ciğerlerimden iyi olmayan sesler geldiğini duydum

Paulo Dybala'nın sevgilisi Oriana Sabatini, Kovid-19'a yakalanmalarını anlattı. Sababitin, "Önce Dybala'nın grip olduğunu sandık. Sonrasında bende de oldu" dedi

Paulo Dybala ve sevgilisi Oriana Sabatini / Fotoğraf: @PauDybala_JR-Reuters

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'un Arjantinli yıldız futbolcusu Paulo Dybala'nın kız arkadaşı Oriana Sabatini, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmalarının ardından, karantina günlerini ve hastalık belirtilerini anlattı.

Sabatini, evde karantina altındayken bir şeylerin iyi gitmediğini hissettiklerini belirterek, "Şu an iyiyiz. 2-3 gün önce kendimizi kötü hissediyorduk, tıpkı gripte olduğu gibi. Tüm vücudunuz acıyor ve yorgun hissediyorsunuz. Bize sadece dinlenmemiz gerektiğini söyleyerek bazı reçeteli vitaminler verdiler.Yemeklerimizi Juventus getiriyor ama yapmam gerekirse tabii ki yaparım" ifadelerini kullandı. 

"Akciğerlerimin iyi olmayan sesler çıkardığını duydum" diyen Sabatini, şunları söyledi: 

Sonra Paulo kendini kötü hissetmeye başladı. Grip belirtilerinde olduğu gibi. En azından bizim için böyle oldu. Şimdi kendimizi karantinaya aldık. Doktorlar 31 Mart'ta başka bir test yapacaklarını söyledi. Bu arada bize dinlenmemizi söylediler ve almak için bazı vitaminler verdiler.

Paulo Dybala, 21 Mart'ta Twitter hesabından kız arkadaşı Oriana Sabatini ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, Kovid-19'a yakalandıklarını şu sözlerle açıklamıştı: 

Herkese merhaba, size Kovid-19 testinin sonuçlarını aldığımızı ve hem Oriana’nın hem de benim testimin pozitif çıktığını bildirmek istedim. Neyse ki mükemmel durumdayız. Mesajlarınız için herkese teşekkürler. 

 

 

Milli futbolcu Merih Demiral’ın da formasını giydiği Juventus’ta daha önce İtalyan oyuncu Daniele Rugani ile Fransız orta saha Blaise Matuidi’nin test sonuçları pozitif çıkmıştı. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU