Sağlık çalışanlarına destek için söylenen "Asla yalnız yürümeyeceksin" şarkısı Klopp'u ağlattı

Liverpool tribünlerinin dünyaca ünlü tezahüratını söyleyen hastane çalışanlarının videosunu gören teknik direktör Jürgen Klopp, "İnanılmaz bir olaydı, bir anda ağlamaya başladım" dedi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, bir hastanede sağlık çalışanlarına destek için kulüple özdeşleşen "Asla yalnız yürümeyeceksin" şarkısının söylendiğini görünce gözyaşlarını tutamadığını belirtti.

Alman teknik adam, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle daha önce tanık olmadıkları bir dönemden geçtiklerini ifade etti.

 

 

Kendisinin iyi olduğunu ancak etrafında olup bitenlerden endişe duyduğunu kaydeden Klopp, "Dışarıya ne kadar az insan çıkarsa hastalığa yakalanan kişi sayısı o kadar az olacak. Şu anda başka bir çözüm yolu gözükmüyor. Disiplinli olmalıyız ve insanlarla aramızdaki fiziksel mesafeyi korumalıyız" değerlendirmesinde bulundu.  

Klopp, bir hastanenin yoğun bakım ünitesinin girişinde içeride çalışan personele destek için Liverpool'la özdeşleşen "Asla yalnız yürümeyeceksin" şarkısının söylendiği anlara ait videonun kendisine gönderildiğini anlatarak, şu ifadeleri kullandı: 

İnanılmaz bir olaydı, bir anda ağlamaya başladım. Bu insanlar sadece çalışmıyorlar, ayrıca iyi bir karaktere de sahipler. Kendi canlarını tehlikeye atarak hasta insanlara yardım ediyorlar. Onlara daha fazla hayranlık ve minnet duyamazdım.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU