Yılmaz Vural: Albayrak ile görüştüm, durumu iyi, Terim'in de sadece kuru öksürüğü var

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Abdurrahim Albayrak ile Fatih Terim'in sağlık durumu, Fenerbahçe ve koronavirüs günlerine dair açıklamalarda bulundu

Yılmaz Vural / Fotoğraf: AA

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor'un deneyimli teknik direktörü Yılmaz Vural, Hürriyet gazetesine verdiği özel röportajda, Fenerbahçe iddialarına ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaşadıklarını anlatarak, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın durumlarına açıklık getirdi

Yılmaz Vural, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile telefonda görüştüğünü ancak Fatih Terim'e ulaşamadığını belirterek, şöyle konuştu:

Abdurrahim Bey ile bizzat görüştüm, durumu iyi. Fatih Hoca için yardımcısı Hande Hanımla ve damadı Volkan Bahçekapılı ile görüştüm. Çok şükür durumu iyiymiş. Sadece biraz kuru öksürüğü varmış, onun dışında ateşi yokmuş Allah’a şükür. Hemen hemen her gün Fatih Hoca'yı arıyorum çaldığı halde açmıyor ama haklı olarak karantinada ulaşamamak normal, her telefona cevap vermeye kalksa milyon kişiyle konuşması lazım.

Hakkındaki Fenerbahçe ile görüştü iddialarına da "kimseyle görüşmedim" yanıtını veren Vural, Kovid-19 bulgusuna rastlanan sarı-lacivertli ekibin basketbol takımı oyuncuları için şunları söyledi:

Basket takımının yurt dışında maçları oldu, muhtemelen oradan kaptılar ama futbol takımı nereden kaptı onu bilmiyorum. Medyadan takip ediyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Biz Akhisar'dayız, çocukları buraya getirdim"

Kendisinin Kovid-19 salgınına karşı bir takım önlemler aldığını dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Biz Akhisar’dayız, İstanbul’a dönüp hanımı ve çocukları alıp Akhisar’a getirdim çünkü İstanbul çok riskli" şeklinde konuştu.

Akhisar'da kulübün tesislerinde kaldığını söyleyen Vural, "Burası yemyeşil, kocaman bir alan. Burada kaldığımız bir ev var. Hanım, çocuk ve bakıcısı ile hep beraber kalıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Galatarasaray Kulübü, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile eşi Şükran Albayrak'ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını ve hastanede tedavi altına alındıklarını açıklamıştı.

 

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Twitter hesabından Kovid-19 testinin pozitif çıktığını ve tedavi amaçlı hastaneye kaldırıldığını duyurmuştu.

 

 

Tecrübeli teknik adam, dün Twitter'dan bir paylaşım daha yaparak, kendisine iyi dileklerini gönderenlere teşekkür etti. 

Terim'in paylaşımı şöyle:

 

 

Independent Türkçe, Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU