Mehmet Özdilek’in o sözü salonda gülüşmelere neden oldu

Süper Lig’in 22. haftasında Sivasspor’u konuk eden Erzurumspor karşılaşmayı 4-2’lik skorla kazandı. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Mehmet Özdilek’in “önemli bir maçı kaybettik ama lig bitmedi” sözü salonda gülüşmelere neden oldu

Mehmet Özdilek (Fotoğraf: AA)

Süper Lig’in 22. Haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor kendi sahasında Sivasspor’u 4-2 yenerek 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşmada BB Erzurumspor’un gollerini Jasmin Scuk (4. dk), Samuel Edok (30. ve 60. dk) ve Gabriel Obertan (72. dk) atarken Sivasspor’un golleri Sergiy Rybalka (12. dk) ve Hakan Arslan (56. dk)’dan geldi.

Karşılaşma sonrası BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’in basın toplantısında, “Önemli bir maç kaybettik ama lig bitmedi” dedi. Bunun üzerine bir muhabirin “Kazandınız” uyarısı sonrası “Öyle mi? Pardon, özür dilerim. Kazandık yola devam” sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.

Oyuncularını da unutmayan Özdilek, “Tebriği de alkışı da hak ediyorlar. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Her maç çok önemli. İç sahadaki son üç maçta iyi oynamamıza rağmen skorla birleştiremedik. Puansal duruma baktığımızda bu maçın 3 puanın ötesinde bir müsabaka olduğunu, önümüze daha güvenli bakabilme adına, puan farkını düşürme adına önemliydi. Maçın başından sonuna kadar hak ettiğimiz bir oyun oldu. Öne geçtik yakalandık, öne geçtik yakalandık. Ama pes etmedik. Oyunu forse etmeye çalıştık. 4-2 önemli bir skor. 5-6´yı yakalayabilirdik” ifadelerini kullandı.

BB Erzurumspor, 22. haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de 21 puanla 17. sırada yer alıyor.

Oynadığı 22 karşılaşmada 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan BB Erzurumspor rakip fileleri 23 kez havalandırırken kalesinde 29 gol gördü.

DAHA FAZLA HABER OKU