Fatih Terim'in sağlık durumu açıklandı: Hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır

Kovid-19 testi pozitif çıkan Fatih Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti olmadığı ve durumunun yakından takip edildiği duyuruldu

Fatih Terim / Fotoğraf: AA

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, hafif öksürük dışında şikayeti bulunmadığı bildirildi.

Liv Hospital Ulus'tan yapılan açıklamada, Terim’in, Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne başlandığı belirtildi.

Terim'in klinik bulgularının iyi olduğu aktarılan açıklamada, "Terim’in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir" bilgisi verildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olmuştu?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Twitter hesabından dün akşam yaptığı paylaşımla Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. 

Terim'in hastanede tedavisi sürerken, tecrübeli teknik adamın kızı Buse Terim Bahçekapılı, babasının durumunun iyi olduğunu bildirmişti. 

Buse Terim Bahçekapılı, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada, şunları söylemişti:

Hem merak edenler hem de bu mecrada bu kadar takipçi varken birkaç bilgilendirme yapmak istiyorum. Bunun görevim olduğunu düşünüyorum. Babam şu anda iyi, hastanede tedavi altında. Bunun dışında bekleyeceğiz. Umuyorum her şey iyi olacak ve oradan çok güçlü çıkacak. Tüm iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için çok çok teşekkür ediyorum. Mümkünse evden çıkmayın. Lütfen evinizde kendinizi izole edin. Bu hastalığı başkalarına bulaştırma riskini en aza indirin. İnanın bana ailenizden birine bir şey olursa yanına gidemezsiniz, yasak. Öpemezsiniz, kata bile çıkamazsınız. O yüzden bunu düşünün, hayal edin. Çok sevdiğiniz birine bir şey olduğunda yanına gidememeyi ve dokunamamayı düşünün.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU