Galatasaray'dan Abdurrahim Albayrak açıklaması: Yapılan kontrollerinde koronavirüs testi pozitif çıkmıştır

Galatasaray Kulübü, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı

Abdurrahim Albayrak / Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Albayrak'ın bir süredir devam eden şikayetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtilerek, şöyle denildi:

İkinci başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak'ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.

 

 

Fenerbahçe logo-AA.jpg
Fotoğraf: AA

 

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı: Birlikte başaracağız

Fenerbahçe Kulübü, koronavirüs testi pozitif çıkan Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun mesajı yayınlayarak iyi haberler almayı temenni ettiklerini belirtti

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından paylaşılan mesajda, şöyle denildi:

Abdurrahim Albayrak, eşi Şükran Albayrak ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; Abdurrahim Albayrak ile eşinin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını ve iyi haberlerini almayı temenni ediyoruz. Birlikte Başaracağız.

 

 

Beşiktaş logo-AA.jpg
Fotoğraf: AA

 

Beşiktaş'tan Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun mesajı: En kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz

Beşiktaş Kulübü, Kovid-19 testinin pozitif çıktığı duyurulan Albayrak'a geçmiş olsun mesajı paylaştı. 

Siyah-beyazlı kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; kendilerinin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz. Birlikte başaracağız.

 

 

Trabzonspor Kulübü, koronavirüs testi pozitif çıkan Albayrak ve eşine Twitter hesabı aracılığıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bordo-mavili kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Covid-19 teşhisi konularak tedaviye alınan Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Sayın Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

 

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ise Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

 

 

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Anadolu Efes Kulübü de Abdurrahim Albayrak ve eşine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Lacivert-beyazlı ekibin paylaşımı şöyle:

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU