Spor kulüplerinden Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı: En kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ile Anadolu Efes Kulübü, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın Kovid-19 belirtilerinin olduğunu açıklamasıyla ilgili "geçmiş olsun" mesajı yayınladı

Fotoğraf: AA

Süper Lig ekipleri Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, ING Basketbol Süper Lig takımlarından Anadolu Efes Kulübü, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncu ve idari kadro çalışanlarının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtisi taşıdığının belirlenmesi üzerine "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

Basketbol takımınızdaki bazı oyuncularınız ve idari kadronuzda Covid–19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacağınıza yürekten inanıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

Galatasaray Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı: 

Fenerbahçe Erkek Basketbol A Takımı oyuncularının ve idari personelinin detaylı tarama sonuçlarının iyi haberler getirmesini, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

Trabzonspor Kulübü'nün Twitter hesabından "Sevgili Fenerbahçe Ailesi" başlığı ile yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

Oyuncularınızın ve idari kadrodaki arkadaşlarınızın yaşadığı kritik süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalarını diliyor, en yakın zamanda iyi haberlerini beklediğimizi belirterek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ING Basketbol Süper Ligi ekibi Anadolu Efes ise, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu değerlendirmeleri yaptı:

Anadolu Efes Spor Kulübü olarak Fenerbahçe Beko’nun bazı oyuncularında ve idari kadro çalışanlarında Kovid–19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. En büyük dileğimiz, dostlarımızın testlerinin negatif çıkması ve en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarıdır. Kendileriyle ilgili güzel haberleri kısa süre içerisinde öğreneceğimize inanıyoruz.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU