Fenerbahçe'den Kovid-19 açıklaması: Bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda koronavirüs belirtisine rastlanmıştır

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncu çalışanlarında Kovid-19 belirtisine rastlandığı açıklandı

Fotoğraf: AA

Fenerbahçe Beko Kulübü, bazı oyuncularda ve idari personnelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulgularına rastlandığını duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Erkek Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip koronavirüs belirtilerine rastlanmıştır. Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

 

 

Sarı-lacivertli kulüp, virüs tespit edilen kişilerin yapılacak hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirmeyi yapacağını bildirdi. 

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde en son 6 Mart'ta Rusya temsilcisi Khimki ile deplasmanda oynamış, 13 Mart'ta Panathinaikos ve 20 Mart'ta Bayern Münih ile oynayacağı müsabakalar Kovid-19 salgını nedeniyle ertelenmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU