Yeni Örümcek Adam filminin adı, kötü karakteri ve oyuncu detayları sızdı

Filmle ilgili söylentiler internette dolaşmaya başladı

Marvel’ın içinden bir isim, Tom Holland’ın üçüncü Örümcek Adam filmiyle ilgili, resmi ismi ve kötü karakterle ilgili ayrıntılar dahil, çok önemli detaylar keşfettiğini söyledi.

Oyuncu devam filmini geçen hafta duyurmuş, MJ rolündeki Zendaya’yla birlikte geri döneceğini açıklamıştı.

Öte yandan yeni bir söylenti Marvel’ın yeni filmde daha da iddialı olacağını ileri sürüyor. Daha önce sızdırdığı bilgilerle tanınan 4Chan’e göre yeni film Spider-Man: Home Run ismini taşıyacak.

Bu isim daha önceki filmler Homecoming (Eve Dönüş) ve Far From Home’un (Evden Uzakta) isimleriyle de uyumlu olurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peter Parker’a en son Mysterio’nun (Jake Gyllenhaal) ölümüne neden olduğu şeklinde iftira atılmış olması göz önüne alındığında, isim filmin olay örgüsüyle ilgili ipucu da verebilir.

Filmde Kraven ve Scorpion (Akrep) olmak üzere iki kötü karakter olacağı iddia ediliyor.

Bilgi sızdıran kişiye göre ilki için Henry Cavill düşünülüyor. Bu iddia Superman yıldızını Marvel Sinematik Evreni’yle ilişkilendiren en güncel söylenti olmuş oldu.

Scorpion için hedefte kim olduğuna dair haber yok ama dikkatli bazı hayranlar, Better Call Saul oyuncu kadrosundan Michael Mando’nun geçen hafta bir akrep imojisiyle beraber gizemli bir fotoğraf paylaştığını yakaladı.

Aynı iddiaya göre filmdeki rollerle ilişkilendirilen diğer iki oyuncu, Stranger Things’in Steve Harrington’u Joe Keery ve Jane Lynch.

Holland filmin senaryosundan “tamamen çılgınca” diye bahsetmişti. Jon Watts’ın yöneteceği üçüncü Örümcek Adam 16 Temmuz 2021’de gösterime girecek.

Marvel takvimindeki bir sonraki yapım, 1 Mayıs’ta gösterime girmesi planlanan Black Widow’du fakat Disney gösterimi küresel koronavirüs salgını nedeniyle erteledi.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU